La Lucky Studio, mă simt așa de bine că-mi iubesc jobul

0
1282
lucky studio

Sunt printre cele care se mândresc cu locul de muncă. Să facem cunoştinţă. Eu sunt Melissa. Lucrez cu Lucky Studio încă de acum 3 ani de zile. Până acum nu am regretat nici o zi această decizie. A fost ceva care s-a potrivit ca o mănuşă pentru mine.

Nu este de mirare că oamenii sunt nefericiţi cu unele decizii pe care le fac. Ei aleg în măsuri ceea ce îi fac să devină. Eu am ales calea succesului. Am ales cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Lucky Studio îmi oferă o mulţime de beneficii şi îmi oferă şansa la o viaţă împlinită. Împreună cu Lucky Studio am parte de consultanţă în ceea ce fac. Am profesori şi mentori care îmi stau la dispoziţie pentru orice întrebare am. Să nu credeţi că dacă sunt de 3 ani aici, la Lucky Studio, nu am întrebări. Fiecare zi este un prilej de a învăţa câte ceva. Eu învăţ în fiecare zi. Tot cu Lucky Studio am învăţat şi limba franceză. Tot împreună cu Lucky Studio am fost şi în Franţa. Da, mi-am permis acest lux, să ajung în oraşul iubirii eterne, pentru că am avut bonusuri în fiecare săptămână de la Lucky Studio.

Munca mea este plăcută, este flexibilă. Am un program lejer, pe care mi-l stabilesc singură, în ce ture vreau. Job-ul meu oferit de Lucky Studio este mai mult decât plăcut. Este ceea ce mă face să iubesc să fiu în faţa camerelor. Nu este mare diferenţă între noi, modelele de videochat de la Lucky Studio şi cele care se afişează pe podium.

Tot împreună cu Lucky Studio am observat că oamenii cu adevărat fericiți sunt recunoscători pentru ce au. Eu fac parte dintre ei. Sunt recunoscătoare pentru locul meu de muncă în studioul de videochat din Iaşi, Lucky Studio. Gândurile negative despre un alt loc de muncă au dispărut de când am intrat în familia Lucky Studio. Acum sunt mai plină de energie, mai pozitivă şi mai mulţumită cu ceea ce sunt eu. Am mai multă încredere în mine şi nu mai sunt atât de plângăcioasă. Am învăţat să profit de clipă şi am învăţat să lucrez cu potenţialul meu maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.