La Lucky Studio, lucrez în videochat alături de peste 120 de modele de succes

0
1565
luckystudio.ro

Sunt bucuroasă să mă aflu în cel mai bun studio de videochat din Iaşi, care are peste 120 de angajate, ce dovedesc că este un studio profesionist. Lucky Studio Iaşi mă face să mă mândresc zilnic pentru că fac parte dintr-o echipă de elită.

Faptul că sunt model de videochat la Lucky Studio îmi aduce prestigiu, pentru că sunt văzută cu admiraţie şi respect în acest domeniu, datorită faimei studioului. Deoarece a câştigat premiul Cam Studio of The Year, Lucky Studio este mai faimos decât înainte. Eu am ales să vin să mă angajez aici tocmai din cauză că este atât de renumit şi am vrut să văd care sunt motivele pentru care câştigă atâtea premii.

Nu a trecut mult timp de când m-am angajat şi am început să văd deja zeci de motive pentru care Lucky Studio este câştigătorul atâtor premii. Primul a fost aspectul sediului studioului. Amplasat într-o locaţie foarte bună, cu o clădire care are peste 25 de camere, acest studio este de senzaţie. Mobilierul premium, marca Prestige, face ca toate camerele să arate în cel mai autentic mod, cu cele mai frumoase amenajări.

La angajare, mi s-a oferit un contract în legalitate deplină, prin care drepturile mele erau protejate de lege. Acest contract mi-a dăruit numeroase lucruri, printre care şi make-up zilnic, schimbări de look, accesorii, şedinţe foto, cursuri şi transport. Toate acestea au fost gratuite, numai pentru mine. Lucky Studio mi le-a asigurat pe toate durata contractului, pentru a avea garanţia că sunt pe deplin satisfăcută.

Grila de salarizare de la Lucky Studio mi-a dat posiblitatea de a alege un salariu după bunul meu plac. Dacă mi-aş fi dorit un salariu fix, Lucky Studio îmi punea la dispoziţie 4.500 de lei lunar. Însă, dacă aş fi vrut să fac mai mult, alegeam banii de pe comisionul care începea de la 50% şi ajungea la 80%.

Bineînţeles, mi-am dorit să câştig cât mai mult, aşa că am ales comisionul, de care sunt foarte mulţumită şi în ziua de astăzi. Câştigurile între 300 şi 800 de lei pe zi nu au cum să nu mă mulţumească. Am bani zilnic, aşa că nu îmi mai fac niciun fel de grijă. Lucky Studio mă ajută non-stop cu training specializat, prin care să obţin câştiguri tot mai mari pe zi ce trece.

Lucky Studio Iaşi este un studio de videochat de excepţie, în care eu mă simt liberă să fac ce îmi doresc. Mi se oferă libertate de alegere, iar în acest fel muncesc cu drag. Acum ştiu sigur de ce este cel mai bun studio de videochat din ţară şi de ce fetele optează pentru un job aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.