La Lucky Studio intră cine doreşte, pleacă cine doreşte

0
1114
lucky studio

Ţi se pare absolut normal că acolo unde nu te simţi bine să pleci şi să nu îţi doreşti să te mai întorci. Avem şi noi legi care sunt şi de partea angajaţilor. Aşa că la un loc de muncă unde nu îţi place, nu ar trebui să te ţină cineva cu forţa. Asta se întâmplă şi la Lucky Studio Iaşi.

La început, ţi se pare ciudat să ţi se menţioneze asta. Dar, pentru că este un subiect mai delicat, am să îţi explic şi de ce trebuie să ştii că la videochat la Lucky Studio Iaşi vine cine doreşte şi totodată rămâne cine doreşte. Încă suntem limitaţi şi credem despre acest tip de job că este…în fel şi chip. Doar că asta înseamnă să nu fi aflat de condiţiile foarte bune de la Lucky Studio Iaşi.

În momentul în care te angajezi la ei, ai parte de toate condiţiile legale. Asta înseamnă de contract cu toate specificaţiile şi drepturile pe care le are oricine care se angajează nu contează unde. Pe baza acestui lucru ei te şi răsplătesc; primeşti un bonus frumuşel încă de la bun început. Eu spre exemplu am primit 26.530 de lei bonus pentru că am ales să am contract cu Lucky Studio pe doi ani.

În tot acest timp se pot întâmplă multe. Unele îşi doresc şi altceva, altele pleacă din ţară, fiecare cu povestea sa până la urmă. Ce faci cu acel contract? Cum să scapi de el dacă pot spune aşa? Aici ai marele avantaj ca nicăieri în altă parte; la Lucky Studio Iaşi ţi se oferă şansa să pleci, chiar dacă ai contract, dacă asta este ceea ce îţi doreşti. Obligaţia a fost una la început, însă se înţelege că fiecare are alte gânduri şi planuri în timp.

Pentru mine contează foarte mult să ştiu că am un loc unde nu sunt obligată să fac ceva anume. Aşa că la Lucky Studio Iaşi mi-am găsit locul dacă pot spune aşa. Acel pachet de angajare, totul legal, cu numeroase avantaje a fost pentru mine tot ceea ce mi-aş fi putut dori. Şi timpul trece, muncesc cu drag şi spor încât nici nu ştiu când zboară zilele şi ajung să fiu întrebată: îţi expiră contractul; mai doreşti să lucrezi cu noi? Da desigur, spun eu şi aleg în continuare să fiu parte din echipa Lucky Studio, cu care mă mândresc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.