La Lucky Studio, am propria cameră de muncă

0
1319
Lucky Studio

 

 

Un lucru pe care l-am urmărit la fiecare job la care am fost angajată era propriul meu spațiu de muncă. Pentru a putea lucra în liniște și pentru a avea rezultatele pe măsură, eu aveam nevoie de intimitatea mea, unde să lucrez în tihnă. Lucky Studio Iași mi-a oferit jobul de model de videochat, în care intimitatea mea este pe primul loc. Chiar de la începutul colaborării, mi s-a oferit șansa de a alege dintre 25 de camere de muncă, care mai de care mai luxoase.

Nu numai că lucram din propria mea cameră, dar aveam și toată libertatea de alegere. Cred că orice femeie poate afirma faptul că ne place libertatea și ne place să ne simțim stăpâne. Lucky Studio mă lasă să fiu stăpână peste toate deciziile mele, permițându-mi să aleg numai ce e bine pentru mine.

În sfârșit, mă simt în largul meu când muncesc. Pot să fac și să vorbesc orice îmi doresc cu partenerii mei de conversație, pentru că nimeni nu îmi interzice nimic. Dacă vreau să ascult muzică și să dansez, fac asta cu bucurie. Dacă vreau doar să stau și să vorbesc în timp ce savurez o cafea, nimeni nu are nimic împotrivă. Este strict treaba mea ce fac în camera mea de videochat, de aceea iubesc să fiu la Lucky Studio.

În fiecare zi, abia aștept să merg din nou la muncă, să simt iar luxul din camera mea. La Lucky Studio mă simt foarte confortabil, pentru că interiorul este amenajat foarte frumos. Canapelele sunt din piele naturală, iar saltelele sunt marca Prestige, iar oglinzile uriașe și luminile mă fac să mă simt că o vedetă. Nu aș avea cum să mă simt vreodată inconfortabil într-un loc precum Lucky Studio.

În afară faptului că am toate condițiile de muncă pe care le-am dorit vreodată, câștig și bani foarte mulți. Prin contractul 100% legal pe care l-am semnat, Lucky Studio mi-a oferit plata la zi. Acest sistem îmi oferă zilnic câte 450-500 de lei. În două zile la Lucky Studio fac banii pe care îi câștigam într-o lună la vechile joburi. Iar programul este foarte flexibil aici, putând să îl schimb de câte ori vreau. Nu trebuie să mă gândesc cu îngrijorare că întârzii la muncă sau că lucrez prea mult. La Lucky Studio lucrez strict câte zile și ore vreau pe săptămână. Nu mai plec din acest loc!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.