La Lucky Studio am primit si bonus de angajare in videochat

6
1468

 Foarte multe studiouri de videochat care angajeaza spun ca ofera bonus de angajare, dar la majoritatea acesta este foarte mic si-ti pun multe conditii. Foarte putine se gasesc sa fie corecte, iar printre acestea este si Lucky Studio, care este si cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

In acest studio de videochat am primit bonus de angajare chiar si pentru o luna de videochat, lucru care m-a surprins foarte placut. Nici macar nu ma asteptam, dar Lucky Studio m-a intampinat cu un bonus de 800 de lei pentru o luna muncita. Alte studiouri nici macar nu te baga in seama daca tu vrei sa muncesti putin la ei.

La Lucky Studio pot munci cand vreau

Dar la Lucky Studio mi s-a spus ca pot munci fix cate vreau eu si ca pot renunta oricand doresc. Mi-au permis chiar sa lucrez si 2-3 zile de proba, sa vad daca imi place. Uite, genul acesta de firme sunt pe placul meu. Care lasa la libera alegere totul si care vor sa fie pe placul angajatelor.

Pe mine jobul de la Lucky Studio Iasi m-a cucerit usor, usor. Le spusesem initial ca vreau sa lucrez doar o luna de zile, iar managera a fost intru totul de acord. Aici la Lucky Studio lucreaza si numai femei si de asta e si super intelegatoare managera si mediul e super misto.

Credeam ca vreau doar sa experimentez putin videochatul si dupa aceea ma pot intoarce la viata mea. Asa am crezut, ca voi lucra doar o luna la Lucky Studio. Dar cand am vazut ca am primit 800 de lei bonus de angajare din partea lor, ca am castigat zilnic bani peste 300 de lei si ma mai incantau si cu bonusuri de performanta de pana la 3.000 de lei, cum sa mai vreau sa plec?

Am primit bonus de 12.600 lei cash. Cum sa mai vreau sa plec?

Transport gratis, cazare, machiaj in fiecare zi, sedinte foto, saloane si spa, sedinte de infrumusetare, training, cursuri… Toate asigurate zilnic de catre Lucky Studio. Pai cum sa mai vreau altceva?

Uite asa m-am razgandit eu si dintr-o singura luna pe care voiam sa o lucrez la Lucky Studio, am ajuns sa semnez contractul de 3 ani de zile. Pur si simplu m-a cucerit acest job in Iasi, asa ca dupa o luna am semnat contractul de angajare in videochat pe 3 ani. Si ghici ce. In urma acestuia, am primit un bonus de 12.600 lei CASH!

 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.