La Heylux este cel mai usor pentru o romanca sa se angajeze

0
1248
job la heylux
job la heylux

Jobul din Iasi care este cel mai accesibil pentru o ieseanca, dar si pentru restul romancelor este cel de la Heylux. E singurul job unde eu am mers la interviu si-n urmatoarele zile lucram deja aici si castigam peste 300 de lei din videochat. Si a fost usor sa ma angajez, cu un simplu bulletin, fara alte acte sau prostii.

Nici experienta nu mi-a trebuit ca sa ma angajez la Heylux Iasi. Si-am auzit ca pentru videochat iti trebuie limba engleza, ca trebuie s-o stii cica. Iar majoritatea studiourilor nici nu m-ar fi bagat in seama daca nu stiam limba engleza, dar la Heylux mi s-au oferit cursuri pentru a invata aceasta limba, n-am fost expediata din start.

Cel mai usor job ever e videochatul de la Heylux

job la heylux
job la heylux

De asta spun si-o sa sustin mereu faptul ca la Heylux este cel mai usor pentru o fata sa se angajeze. E accesibil si usor, are tot ce-i trebuie unei fete pentru a fi fericita. Cel putin pentru mine are tot ce-i trebuie si sunt foarte fericita, nu mai stau sa tanjesc la altceva de cand sunt model de videochat aici.

E primul loc de munca de acest gen pe care il am, unde stau cateva ore pe net si in fiecare zi am in portofel cate 300-600 de lei pentru asta. Mai mult nici nu-mi trebuia, pentru ca intr-o luna acesti bani ajung la niste venituri de peste 7000 de lei, care sunt de cel putin 5 ori mai mult decat as fi castigat in alta parte.

E ca si cum in acest moment as spune: oh, am nevoie de vreo 2000 de lei pentru niste haine, sau pentru orice altceva. Si-mi spun in gand: oare cum pot face eu rost de banii acestia? Si pur si simplu ma duc la Heylux si in cateva ore castig atatia bani cat nici macar n-as fi visat vreodata.

Vreau bani, masini, chestii scumpe… nicio problema, merg la Heylux!

job la heylux
job la heylux

Heylux si jobul de aici sunt precum un cufar cu bijuterii pentru mine: ori de cate ori am nevoie de o bijuterie care sa ma faca fericita si implinita, deschid cufarul. La fel si cu jobul de la Heylux, ori de cate ori am nevoie de multi bani, ma duc si stau online cateva ore la studio si ii obtin. Fara complicatii, fara nimic, sunt eu cu mine, independenta si mai mult decat implinita. Ce poate fi mai minunat decat asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.