La Heylux am parte de cele mai bune servicii in videochat din Iasi

0
1083

Ca model de videochat cu o experienta de peste 3 ani de zile in acest domeniu, am avut mereu cele mai mari pretentii cand venea vorba de studiouri. Nu doream sa ma angajez oriunde si nici sa fac orice, pentru ca am o anume prestanta. Am vrut mereu sa fiu model in cele mai luxoase si profesioniste studiouri, dar am reusit asta abia cu Heylux.

Pana sa ma angajez la Heylux, am mai lucrat in aproximativ 3 studiouri de videochat, dar toate m-au dezamagit complet. Oricum, desi eram dezamagita, nu eram pregatita sa renunt la acest tip de job, pentru ca stiam ca eventual o sa gasesc ce imi doresc de la un studio.

La Heylux primesc servicii extraordinare pentru un studio de videochat

Asta s-a intamplat in momentul in care m-am angajat la Heylux Iasi. Aici am gasit tot ce mi-am dorit vreodata de la un studio de videochat, incepand cu profesionalismul, seriozitatea si legalitatea, pana la serviciile oferite de acestia.

Primul lucru pe care l-am aflat despre Heylux este ca este cel mai bun studio de videochat din Iasi si apoi cand m-am documentat, am aflat de asemenea ca este si legal si lucreaza alaturi de Lucky Studio, care este de peste 8 ani in acest domeniu.

Din asta se poate deduce usor ca este vorba de profesionalism si seriozitate, din moment ce este vorba de o experienta atat de vasta in acest domeniu. Bineinteles ca asta m-a atras, iar serviciile pe care acestia le pun la dispozitie m-au atras si mai mult.

Transport gratis, make-up, sedinte foto si peste 300 de lei zilnic

De exemplu, la vechile studiouri la care am fost, nu mi s-a oferit o promovare ok pe internet si de aceea nu prea castigam bani. La Heylux mi s-a pus la dispozitie din prima zi o domnisoara fotograf profesionista care s-a ocupat de albumul meu si de tot ce mi-a trebuit pentru a avea succes online.

Si nu mi s-a oferit numai o sedinte foto, ci o multime de sedinte, ori de cate ori era nevoie. Si erau si gratis, in caz ca am uitat sa mentionez asta. Tot ce primesc la Heylux este gratis, asta face totul sa fie asa frumos. Pana si transportul de acasa la studio si inapoi este gratis, make-upul zilnic, accesoriile, trainingul, cursurile si tot ce mi se pune la dispozitie la Heylux.

Oricine ar iubi acest job in Iasi, fiindca n-ai cum altfel. Pe langa faptul ca sunt atat de profesionisti si ma bucura cu cele mai misto conditii de munca, cele mai super servicii, mai castig si intre 300 si 800 de lei zilnic. Heylux este tot ce-i trebuie unei femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.