Îţi doreşti bani şi distracţii? Pe forumul Lucky Studio afli cum poţi avea!

11
1835
lucky studio

Cine nu şi-ar dori să aibă tot ce-şi doreşte, să se distreze şi să nu aibă grija banilor mereu? Eu cu siguranţă vreau asta! Iar norocul a făcut în aşa fel încât să aflu cum pot avea tot ce am spus mai sus, pe forumul Lucky Studio.

Iniţial, am accesat acest forum mai mult în glumă. Îmi spusese o prietenă de acest studio de videochat din Iaşi, Lucky Studio şi le găsisem forumul pe un site. Probabil a fost datorită unui link extern sau nu ştiu, însă navigam pe internet şi am văzut o redirecţionare către acest forum şi am zis că merită să-l accesez.

Nici măcar nu mă aşteptam să găsesc tot ce am găsit acolo. Credeam că o să găsesc o mulţime de fete cu “fumuri”, ca să zic aşa. Dar nu, am găsit chiar fete ok, fete cu studii, fete inteligente, care lucrează la Lucky Studio şi obţin bani zilnic.

Când am văzut că ele câştigă între 300 şi 800 de lei zilnic, mi-am zis că în aceste condiţii aş fi lucrat şi eu în videochat fără să-mi pese. Şi am stat şi m-am gândit mai bine şi mi-a venit ideea de a mă angaja la Lucky Studio Iaşi.

Cum este posibil ca fetele să câştige atât la Lucky Studio?

Favim.com-alone-beach-blond-dress-girl-345000

Asta a fost prima întrebare pe care am pus-o la interviul cu Claudia: cum este posibil ca fetele să câştige zilnic între 300 şi 800 de lei? Mi se părea ceva absolut ieşit din comun, pentru că nu am mai auzit de asemenea câştiguri în România.

Zâmbind, Claudia mi-a explicat că aceasta este consecinţa faptului că Lucky Studio a reuşit să devină cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Mi-a spus că având acest prestigiu, Lucky Studio a reuşit să abordeze un sistem de plată la zi.

În aceste circumstanţe, fetele au fost motivate să câştige cât mai mulţi bani, astfel că media câştigurilor lor a fost calculată undeva între 300 şi 800 de lei zilnic. Desigur că sunt fete care câştigă şi mai mult, dar sunt excepţii cu experienţă de peste un an şi jumătate la Lucky Studio.

M-am angajat la Lucky Studio chiar după interviu

woman-seaside-sea-beach-sand-girl-waves-palm-notebook-tropics-vacation-straw-hat

Tot ce mi-a explicat Claudia mi-a fost de ajuns pentru a alege acest job în Iaşi. Nu am ştiut că Lucky Studio face angajări în videochat atât de avantajoase pentru mine, dar mă bucur că am accesat forumul Lucky Studio şi mi-am dat o şansă.

Acum, datorită unui singur click care m-a dus la interviul cu Lucky Studio îmi aduce şi mie câştiguri zilnice de peste 288 de lei. Să am atâţia bani zilnic mi-e de ajuns pentru orice distracţie vreau.

11 COMENTARII

  1. Dar nu trebuie să crezi, dacă nu vrei. Eu am spus doar ce mi s-a întâmplat, dar dacă nu e de ajuns, singura metodă mai simplă este să mergi chiar tu la Lucky Studio :*

  2. Claudia este cea mai drăguţă persoană posibilă. Ea e cea care se ocupă de interviuri, dar se comportă atât de frumos şi drăguţ încât uiţi că te afli la un interviu :X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.