Intr-un an la Lucky Studio, am strans 10.000 de dolari!

0
352

Ma gandeam mereu cum e sa am un job care sa-mi permita sa duc o viata decenta si, in acelasi timp, sa mai si economisesc de ici colo. Ce e drept, n-am facut mari economii de cand sunt model de videochat la Lucky Studio, dar 10.000 de dolari intr-un an tot am reusit sa strang!

Si asta nu in contextul in care n-am cheltuit bani deloc:)) Am cheltuit, nu te gandi ca am pus toti banii castigati deoparte. Au fost luni si luni. Uneori am castigat cate 2.000 de dolari intr-o luna la Lucky Studio, alteori cate 6.000-7.000 de dolari. Te gandesti la ce sume imense pot castiga eu la Lucky Studio?

Din ce castiguri am la Lucky Studio, am strans 10.000 de dolari!

Ia gandeste-te. Crezi ca nu pot strange intr-un an macar 10.000 de dolari, in contextul in care au fost luni in care am castigat si 7.000 de dolari? Da, e adevarat, am experienta ca model de videochat, dar asta pentru ca m-am lasat ajutata de traineritele de la Lucky Studio si am fost perseverenta.

Am stiut ce am vrut si m-am tinut de treaba, pentru ca-mi place sa fiu model de videochat la Lucky Studio Iasi. Altfel n-as mai fi lucrat aici atata timp. Ma gandesc chiar sa-mi deschid si-o mica afacere din banii castigati din viceochat aici, dar asta putin mai incolo. Momentan, am alte prioritati cu jobul de la Lucky Studio.

La inceput nici nu m-am gandit ca o sa lucrez atata timp aici. Imi tot spuneam ca doar cateva luni, pana in rezolv problemele, si apoi plec. Dar acest job mi-a provocat dependenta. O dependenta placuta. Castigatul sumelor acestea imense de bani, conditii super de munca, jobul super lejer si usor… mi-a fost greu sa renunt.

Eu nu ma visam niciodata cu banii acestia in mana!

Oricat de tare spuneam ca o sa plec, tot atat de tare voiam sa raman. Mi-am deschis ochii si-am vazut ca e avantajos, asa ca nici nu ma vedeam facand altceva in viitor. Am spus ca mai bine stau si profit de jobul la Lucky Studio cat am ocazia si dupa o sa vad eu ce e de facut.

Si-asa anul acesta a fost unul infloritor pentru mine. Mi-am luat si-o masinuta draguta si dupa un an, m-am vazut in cont si cu 10.000 de dolari stransi, la care nici nu ma asteptam, pentru ca am cheltuit al naibii de mult in fiecare luna. Eu nu m-as fi gandit niciodata ca o sa tin in mana sume atat de mari de bani. Vezi ce inseamna sa lucrezi la Lucky Studio?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here