Imi place sa-mi rasfat iubitul cu banii castigati din videochat la Heylux

0
1577

 

Hellooo! Ma numesc Madalina si astazi vreau sa vorbesc despre faptul ca fac videochat la Heylux de mai bine de 10 luni deja si ma simt din ce in ce mai bine sa fiu model de videochat aici. De asta vreau sa si vorbesc despre asta, pentru ca nu mi-e jena, sunt chiar mandra ca reusesc sa castig atatia bani din videochat la Heylux.

Ca orice fata, de altfel, am si eu un prieten si iubesc sa il rasfat si sa-i ofer tot ce am eu mai bun. El tot timpul mi-a facut cadouri frumoase si surprize si eu nu prea aveam bani sa-i intorc favorul, dar uite ca de cand fac videochat la Heylux am reusit sa-l impresionez pana la lacrimi!

Am castigat peste 6000 de lei din videochat in prima luna la Heylux

De mult stiu ca-si dorea un nou calculator, super performant si de ultima generatie. El lucrand in IT, era pasionat de tot ce tinea de asta. Bineinteles ca acest pc pe care el si-l dorea costa mai mult de 6.000 de lei, iar eu banii acestia nu-i castigam decat in 6 luni de munca, pentru ca aveam un salariu minim pe economie, de 10 milioane.

Dar cu jobul de la Heylux i-am cumparat calculatorul dupa prima luna de videochat. Nici n-a trebuit sa ma complic prea mult, de fapt. Tot ce faceam era sa vin la Heylux zi de zi (timp de 5 zile pe saptamana) si sa ma loghez pe paginile create de studio pentru a fi online.

Odata online, o multime de admiratori “virtuali”, ca sa le zic asa, intrau pe pagina mea si incepeau sa discute cu mine una alta. Din discutie in discutie, acestia mai si plateau pentru a vorbi cu mine si uite asa constatam ca dupa 7-8 ore de videochat aveam in mana sume intre 300 si 800 de lei.

I-am oferit iubitului meu vacante si cadouri de cand sunt model de videochat la Heylux

Pentru ca la Heylux asa este sistemul de plata, unul la zi, iar datorita acestuia am bani la fiecare sfarsit de tura si pe langa asta am si bonusuri in fiecare duminica intre 300 si 3.000 de lei din partea studioului.

Asa, distrandu-ma online am reusit sa castig o multime de bani si i-am facut o surpriza de proportii iubitului meu! Chiar din prima luna, nu-mi venea sa cred. Dupa aceea am luat bilete pentru o vacanta si l-am surprins din nou foarte placut, iar acum intentionez sa strang bani sa-i fac cadou o masina.

Imi propun atat de multe lucruri pentru ca acum stiu ca datorita jobului de la Heylux nu mai am limite si pot obtine orice-mi doresc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.