I’m Lucky!

0
1339

De câte ori ţi-ai dorit să spui că eşti lucky? Pe limba adevărată a romanului, să spui că eşti cea mai norocoasă? De câte ori în viaţă ai simţit că eşti cu adevărat norocoasă?! Spui asta când dai de Lucky Studio Iaşi.

Lucky Studio Iaşi, de la începuturi

Ştii că orice loc are şi o poveste de succes în spate. Şi ne plac poveştile, mai ales când au un final de poveste. Se întâmplă şi în acest caz: Lucky Studio Iaşi se formează la locul cu pricina, cu ani în urmă. Avea la „bază”, în conducere oameni deja cu o istorie în spate din punct de vedere al videochatului. Aşa că marele avantaj a fost tocmai ideea în sine de a avea oameni care înţeleg totul în cele mai mici detalii.

În timp, acel lucky feeling s-a transformat într-un brand cu renume, într-o afacere de succes. Pentru că au prosperat, au reinvestit, au crezut într-o poveste de succes şi iată că o şi au. Una peste alta, este de apreciat faptul că au perseverat aşa că iată şi rezultatul.

Lucky Studio Iaşi şi joburile

Că mai are sau nu rost să spunem, Lucky Studio Iaşi este locul ideal pentru un job în videochat. Aici găseşti nu numai un job de aşa fel ci mai degrabă un loc cu pretenţii. Nu are rost să conturăm iluzii, să spunem vorbe în vânt, să credem în ireal. Nu are rost să trăim din frânturi de vise când realitatea este cu totul alta. Cu toţii avem speranţe de la un job şi tare greu mai este să vedem cum totul se destramă mai ales când ajungem la partea de bani.

La Lucky Studio Iaşi situaţia se schimbă. Aici eşti plătită regeşte pentru a fi o imagine, pentru a fi acea femeie deosebită, admirată, cea care încânta suflete, momente din viaţă. Eşti plătită corect, la zi şi fără reproş pentru a face parte dintr-o echipă numai de fete. Pretenţiile de fapt nu pot fi numite astfel – sunt parte definitorie din ceea ce este studioul Lucky.

E mare lucru să descoperi un loc unde munceşti cu drag, un loc în care te simţi bine şi în egală măsură munceşti însă cu zâmbetul pe buze şi nu cu stres. E mare lucru să ţii cont de un echilibru. E mare lucru să găseşti un job plătit mai mult decât bine. Ţi-am spus cum am ajuns aici? Urmează să îţi dezvălui de ce sunt o tipă lucky…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.