Ii cumpar iubitului meu cele mai misto cadouri din ce castig la Lucky Studio

0
1847

Cine spunea ca banii nu aduc fericirea, s-a inselat amarnic. Poate nu o aduc, dar reusesc sa o mentina, cu foarte mare succes. Fericirea mea este foarte bine intretinuta de banii pe care ii castig zilnic la Lucky Studio, te asigur. Nu numai pe mine ma fac fericita banii castigati aici, dar si pe cei din jurul meu.

Orice ai spune, stii bine ca am dreptate. Ca un simplu exemplu, iubitul meu primeste cele mai misto cadouri de la mine de cand sunt model de videochat la Lucky Studio. Acum o sa spui ca daca ma iubeste, nu ar trebui sa conteze lucrurile materiale si cadourile. Ai dreptate, insa nu e vorba de asta.

Ceasuri, parfumuri, vacante- asta ii ofer iubitului meu!

Ca eu nu ii iau cadouri iubitului meu ca sa se simta “cumparat”, ci ii iau cadouri ca sa se simta apreciat. Orice ti-ar spune cineva, cu totii iubesc cadourile. Nu exista om pe lumea asta care sa nu iubeasca un cadou, fie el material sau de alt tip, mic sau mare. Cu totii iubim cadourile.

Iar iubitul meu se simte foarte apreciat si iubit cand vede ca ba ii cumpar bilete la meci si mergem impreuna, ne distram, ba fac cazari la cabane si mergem in weekend si ne simtim bine, ba ii cumpar un ceas Michael Kors sau Fossil, ba cate un parfum…

Eh, ce vrei sa spui, ca tu daca ai putea, nu ti-ai rasfata si tu asa iubitul? Fii serioasa, ca ai da orice sa fie asa si la tine! Poate nu vrei sa-i cumperi lucruri materiale, sa zicem, dar atunci ii cumperi vacante, escapade, iesiri, orice vrei tu.

E usor sa-mi permit lucrurile astea cu jobul de la Lucky Studio

Cand ai bani, te distrezi. Asta e ideea. Ca eu am bani ca model de videochat la Lucky Studio, bani care-mi intretin relatia si o fac chiar mai frumoasa. Stii de ce zic asta? Ca la Lucky Studio am si un program flexibil de munca si daca e asa, n-am nici stres si e misto.

Nu ajung obosita acasa, am timp de el, am cate 400 de lei zilnic cu care iesim, ne distram, ne traim viata. Uite asta inseamna sa castigi bani frumosi. N-a zis nimeni ca banii sunt tot ce conteaza, dar e frumos sa-i ai. Cel putin eu-s cea mai fericita sa am jobul acesta la Lucky Studio, ca ma ajuta pe toate planurile vietii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.