Hey tu, Lucky sună bine pentru tine?

0
1400

Pe principiul dorinţei de a dori să recomand ceea ce ştiu că mie mi-a priit cum s-ar spune, ce spui de Lucky? Sunt aici de ceva vreme şi deja am toate motivele să fac asta, să spun de bine şi de fapt să relatez ceea ce este o realitate de necontestat.

Cum spuneam, ce ai zice de Lucky?

La început poate că îţi pare ciudat, poate că nici nu iei în seama o astfel de oferta să spunem. Îţi dai seama în timp însă că totul este în măsură să îţi schimbe viitorul să spunem aşa. Lucky este un studio de videochat, localizat în Iaşi. Nu te preocupa, dacă nu eşti din zonă ai putea să spunem să alegi o colaborare de la distanţă, să faci de acasă.

Aici ai parte de atât de multe oferte încât te gândeşti ce anume ai putea să alegi. Asta pentru că ai de ales între contracte pe diferite perioade. De la o lună la un an şi chiar şi mai mult, în funcţie de asta ai parte şi de ceea ce ţine de un bonus numai pentru partea de alegere, pentru a fi parte din echipa Lucky. Dar crede-mă, indiferent de situaţie ai parte de avantajul legalităţii şi nu numai. Totul este legal, totul este în avantajul tău din acest punct de vedere şi în plus ţine şi de posibilitatea de a renunţa oricând îţi doreşti.

Crezi sau nu, ţine de faptul că acest studio are în vedere condiţiile de top. Cu alte cuvinte aici se pune un mare accent pe modul în care un studio de videochat de top îşi face cunoscută imaginea. Aşadar, aici nu te târguieşti cu nimeni, nu eşti la piaţă. Sun reguli care se respectă, sunt lucruri care te avantajează. Şi în plus, trebuie să fii majoră pentru a munci aici, deci e musai.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti când vine vorba de a munci în cadrul studioului Lucky sunt surprinzătoare. Aşadar, să fii majoră e musai, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre dimensiunile de model. Fetele sunt numite modele însă asta nu înseamnă că trebuie să arate de aşa natură; o femeie frumoasă poate fi şi cea care are dimensiuni rubensiene. Totul porneşte din interior, de la atitudine, totul ţine de modul în care ştim să gestionăm aceste stări.

Una peste alta, să te angajezi la Lucky înseamnă să ai şansă de a-ţi croi un alt drum. Sună bine pentru tine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.