Forumul Lucky Studio m-a ajutat să descopăr cel mai flexibil şi benefic job în Iaşi

10
4152
model videochat

 

 

       Mă numesc Alina şi, ca orice altă fată de 19 ani, am terminat liceul şi am decis că trebuie să merg la facultate. Sunt din Suceava, însă nu am dorit să fac facultate acolo, pentru că în Iaşi găsisem o facultate mult mai bună şi mi-am dorit să fac ceva cu viitorul meu. Poate nu înţelegi unde este legătura cu forumul Lucky Studio, dar îţi voi explica imediat.

Desigur, eu am crescut de mică prin orfelinate şi după 18 ani a trebuit să mă descurc singură. Dar nu mă plâng, pentru mine a fost foarte bine şi aşa, pentru că altfel azi nu aş fi ajuns să mă îmbogăţesc la Lucky Studio. Dacă te întrebi cum fac asta la Lucky Studio Iasi, este simplu. M-am angajat ca şi model de videochat aici şi nu mi-e jenă s-o spun.

De ce mi-ar fi jenă, când după doar 8 luni la Lucky Studio am ajuns să am salarii mai mari decât parlamentarii din România? Eh, acum fac şi eu haz de necaz, însă venitul meu de la Lucky Studio chiar depăşeşte orice aşteptare! Când am auzit că se fac angajări în videochat în Iaşi şi că veniturile sunt undeva la 300 şi 800 de lei pe zi, n-am mai stat pe gânduri.

Cum am ajuns să lucrez la Lucky Studio

          Aşa cum am spus şi mai sus, venisem în Iaşi pentru facultate, dar bursa nu mi-era de ajuns pentru chirie şi alte cheltuieli. Iar dacă voiam să am performanţe la învăţătură, nu puteam să-mi iau orice tip de job.

De aceea am căutat un loc de muncă în Iaşi care să-mi ofere timp, bani şi multă libertate. Uite aşa am ajuns să lucrez la Lucky Studio, când am auzit de la o prietenă de ofertele lor senzaţionale.

Desigur că eu vedeam şi prin Iaşi peste tot anunţuri cu ei, iar asta e o dovadă că ei chiar nu se joacă şi sunt serioşi în câştiguri. Dar până nu mi-a confirmat prietena mea, mi-a fost teamă să încerc.

De la 140 de lei obţinuţi în prima zi de muncă am ajuns să obţin  570 de lei peste 7 luni

          Cum puteam eu să fac şi facultate şi să lucrez la un job în Iaşi care îmi fura tot timpul şi nu-mi oferea satisfacţii financiare? Bineînţeles că am ales Lucky Studio înaintea oricărui alt loc de muncă.

Motivul pentru care am ales Lucky Studio a fost simplu: programul flexibil pe care mi-l puteam face în funcţie de cursurile de la facultate şi banii. Chiar în prima zi am obţinut 140 de lei şi atunci am ştiut că am dat peste o comoară.

Şi uite chiar aşa a fost. După numai 7 luni am început să obţin 570 din videochatul la Lucky Studio, iar totul la facultate merge perfect. Totul funcţionează impecabil de când lucrez la Lucky Studio.

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 COMENTARII

  1. La Lucky Studio nu lucrăm zeci de ore, dacă asta îţi imaginezi. Mi-am ales un program de 7-8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Aceste ore le lucram în ce tură voiam. Uneori lucram seara, uneori ziua. La Lucky Studio este simplu.

  2. Şi eu mă bucur de venituri lunare foarte mari! Mai ales acum cu bonusurile săptămânale oferite de Lucky Studio. Mă consider norocoasă că am atât de mulţi bani.

  3. Când mă gândesc că unii lucrează de dimineaţă până la miezul nopţii pentru câţiva lei acolo, îmi dau seama cât de bine îmi este mie la Lucky Studio. Lucrez doar 8 ore şi am sute de lei în fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.