Durerile de cap dispar cand Lucky Studio imi umple contul bancar

0
1003

Ah, ce frumoasa e viata atunci cand iti tratezi “durerile de cap” cu shopping si vacante exotice. Parca nici n-ai mai vrea altceva, odata ce simti gustul acestor doua lucruri! sau … pot fi chiar mai multe lucruri, depinde de dorintele fiecareia. Acestea sunt ale mele. De-ai vedea ce repede imi dispar mie durerile cand imi vad contul bancar plin, gratie castigurilor de la Lucky Studio.

Stiu ca, in acel moment, voi lua cardul si-l voi epuiza la cumparaturi, ca sa ma simt mai bine. De ce crezi ca i se spune shopping therapy? :”> pentru mine este terapie curata, de care ma pot bucura si zilnic daca asta e dorinta mea. Oricum, oricati bani as cheltui, de cand sunt la Lucky Studio stiu c-o sa mai vina si alti bani.

Asa cum cheltui banii de la Lucky Studio, asa apar altii

 

De acolo de unde cheltui, de acolo apar banii din nou, cum sa ma exprim mai bine ca sa intelegi… Fiind model de videochat la Lucky Studio Iasi inseamna sa castig bani in permanenta, indiferent de ce fac. Astazi pot castiga cati bani imi propun, sa merg cu acei bani la mall, sa-i cheltui cum imi place si maine pot repeta aceasta zi.

Oare cum? Castigand alti bani la Lucky Studio, e atat de simplu. Tu nu te-ai saturat sa astepti o luna pentru salariu sau castigurile tale? Mie mi se pare plictisitor si-oricum niciodata n-am castigat cum castig la Lucky Studio. Cu sistemul de plata de la Lucky Studio ma simt mult mai bine.

E singurul care mi-a dat oportunitatea de a castiga bani zilnic si de a-i primi la fel si mi se pare mai distractiv asa. O sa spui ca asa cheltui prea multi bani. Ei, si ce? Nu pentru asta-s facuti banii? La urma urmei, ma distrez cu ei, imi fac placerile, nu e ca si cum ii arunc la gunoi.

Pentru mine viata e o distractie de cand lucrez aici

Ii folosesc in interesul meu, pentru a fi eu fericita. Asa se traieste viata. Sa fac ce-mi place, fara regrete. Mai ales cand sunt constienta ca sunt fete care poate viseaza sa aiba o viata ca a mea, iar eu o am. Trebuie sa profit de asta la maxim, ca doar nu mai gasesc eu curand alta sansa de-a castiga intre 100 si 300 de dolari zilnic, ca la Lucky Studio, nu?

Sunt constienta de asta. Dar poate si tu ar trebui sa te gandesti la binele tau. Oare iti trec si tie “durerile de cap” cand vezi ca ai contul bancar plin  cu bani?:D:3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.