De Mos Nicolae mi-am facut un cadou de vis, de 3.200 lei!

6
1127

Toti care ar vedea asta, prima data s-ar intreba de unde am avut eu 3.200 de lei pentru a-mi cumpara ceva. Primele variante ar fi: ori bani de la parinti, ori fata de bani gata, ori bani stransi, dar eu am banii acestia din videochat la Heylux, de fapt si de drept. Dar ii las pe oameni sa creada ce vor, ca oricum nu stau sa spun nimanui de unde castig eu bani.

Normal ca toti care ma vad ca-mi merge bine, se intreaba cum am reusit, dar nu stau detalii. Daca ai fi model de videochat si tu, te-as sfatui si pe tine sa nu spui, nu pentru ca e ceva ce trebuie neaparat ascuns, ci pentru ca oamenii nu inteleg. E mereu mai bine sa isi vada fiecare de treaba lui, zic eu.

Eu am castigat 3.200 de lei in doar o saptamana de videochat la Heylux

In fine, nu asta e ce voiam eu sa spun. Si-a fost Mos Nicolae! Hihi! Mi-am luat cel mai misto cadou, n-am stat sa ma rasfete altii, bineinteles. O femeie trebuie sa fie mereu rasfatata, si daca nu se gaseste nimeni s-o faca, ce-i de facut? Eu n-am stat sa astept de la altii, mi-am luat singura.

Cei 3.200 de lei i-am castigat foarte usor, in doar o saptamana si ceva de videochat la Heylux. Daca tot erai curioasa sa afli cum si de unde am castigat banii acestia. Nu-i aveam nici de la parinti, nu sunt nici de bani gata si nici nu strang bani, pentru ca eu castig mult prea mult la Heylux incat sa se intample lucrurile astea.

Mai mult chiar, de cand sunt model de videochat aici, am cateva luni bune de cand nu mai stau sa depind de ajutorul parintilor. Ca tot a fost sezonul cadourilor, mi-am cumparat o pereche noua de pantofi, un telefon nou si-un parfum de la Dior, super super misto!

Mi-am luat parfum, pantofi si-un nou telefon drept cadou!

In total, m-au costat 3.200 de lei. Inainte m-ar fi luat inima daca spuneam c-am cheltuit suma asta de bani dintr-un foc, si-acum vad asta ca pe-un fleac. As cheltui sume din acestea oricand acum, ca-mi si convine. Castig intruna altii, nu e mare bai, nu e ca si cum s-ar termina castigurile.

Stii si tu ca videochatul la Heylux este un job avantajos, nici nu incape indoiala sa nu se castige bani aici. De cativa ani incoace, fiecare fata de aici castiga zilnic de pana la 800 de lei.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.