De ce te-ai angaja la Lucky Studio

0
1298
angajare lucky

Mă gândeam şi eu, până să fac pasul cel mare, de ce s-ar angaja cineva la Lucky Studio Iaşi. Pe acelaşi principiu de gândire că o femeie cu soţ acasă nu ar trebui să se plimbe nestingherită pe stradă la ore târzii, să iasă în club singură sau să se îmbrace prea provocator, cu haine transparente. Cam toată lumea gândeşte de aşa natură. Din fericire sau poate nu, ne învârtim între stereotipuri. Ai ceva de câştigat din asta?

Munca la videochat şi în mod special la Lucky Studio Iaşi este aparte. Nu te vinzi, nu te expui într-o manieră groteasca. Aşa că acel penibil „de ce” nici măcar nu ar trebui să fie în discuţie. De ce te-ai hotărât să îţi faci o familie, de ce pleci în Grecia, de ce îţi place nu ştiu ce fel de mâncare…avem mereu acel stupid de ce pe care îl adresăm celor din jur. Din curiozitate poate.

Dacă te întrebi totuşi de ce te-ai angaja la Lucky Studio Iaşi descoperă că aici ai parte de condiţii extraordinare. Nu vei găsi un alt loc care să îţi ofere atât de multe. Vorbim de lux, de stare de bine, de un loc de muncă unde vii să lucrezi cu drag. Aş enumăra n lucruri pentru asta, de la bonus foarte mare încă din prima zi doar pentru că lucrezi la ei şi până la sesiunile de beauty, de make up şi de coafură, înainte de fiecare tură de muncă.

Nu numai pentru că eşti bine plătită studioul Lucky este un loc de vis. Pentru că ştii ce se spune, banii pot cumpără fericirea. Şi nimic nu este la fel dacă nu faci ceva de plăcere. Aşa că ai parte şi de un factor psihologic care te ajută să fii mai echilibrată. Vii la muncă cu plăcere pentru că eşti înconjurată numai de fete; nu pentru că patronul ar fi tot femeie ci pentru că indiferent de conducere la Lucky există anumite promisiuni nescrise şi nespuse, însă respectate cu sfinţenie şi dovedite: se spune că mâinile care ajută sunt mai sfinte ca acele guri care se tot roagă. Aşa că la Lucky nu e că se spun multe şi se fac puţine; respectă femeile, le pun pe un piedestal, le răsfaţă. Angajatele lor sunt numite modele, sunt cele care îndeplinesc cu succes misiunea de admiraţie. Şi echipa lor este numai de fete, la propriu – ştiai că în studio nici măcar nu intră un bărbat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.