De ce la videochat sau mai bine de ce nu

0
1292

Trăim într-o lume închisă. Îmi dau seama de asta de fiecare dată când spun unde lucrez. Adică la Lucky Studio, un studio de videochat din Iaşi. Eu mândresc cu asta şi încerc de fiecare dată explic celor din jur ce înseamnă. Însă unii sunt de-a dreptul închişi la minte.

luăm cazul din Vaslui, loc deja condamnat din păcate pentru ceea ce se întâmplă. Cazul fetei din Vaslui care a trăit din păcate chinul vieţii sale alături de 7 brute este pentru mine un exemplu al lumii închise. Cum spunea cineva, vom pedepsi poate, însă asta tot nu înseamnă vom şi educa. Şi povestea se poate se repete. Cu siguranţă se repetă însă media nu află şi nu se face ceva şi în acele cazuri.

Exact ca în poveşti cu brute, mulţi aruncă cu vorbe, fără însă înţeleagă ce se întâmplă cu adevărat în jur. Situaţia pe care nu o trăieşti nu ai de unde o cunoştiaşa de ce teai avânta  arunci cu cuvinte? De ce ţi se pare atât de uşor faci asta când habar nu ai cu ce se mănâncă, aşa, spus ca din popor?

Lucrez la videochat cum spuneam şi asta face fiu şi mai puternică. Îmi dau seama poate lumea e închisă însă de undeva tot trebuie pornim fim mai deschişi. Cu riscul de a fi generaţia nebună, prefer oricând fiu un exemplu al faptului la videochat lucrurile nu sunt de blamat. Spre exemplu la Lucky Studio ai parte de bonus, de program flexibil, de bani plătiţi în fiecare zi, în mod corect.

La acelaşi studio ai parte de servicii extra şi cum nu întâlneşti aşa oriunde: transport gratuit, ajutor în a te dezvolta şi a face din jobul tău o şansă devii un om complex, cu viziune, înveţi la propriu şi o limbaă străină sau aprofundezi ceea ce deja ştii. Ai numeroase şanse şi pe deasupra ţi se oferă şi posibilitatea de a fi flexibilă, de a alege singură spre ce stil mergi, de la profil adult la cel non adult.

Una peste alta, prefer răspund tuturor la fel de sec precum mi se pune întrebarea de ce am ales lucrez la videochat. Dar mai bine spus de ce nu. Sunt împlinită aici,îmi pot alege singură modul de evoluţie. Sunt fericită!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.