De cand sunt angajata la Lucky Studio, mi-e usor sa platesc orice factura

6
1254
videochat lucky studio
videochat lucky studio

 Acum ceva timp, singura mea dorinta si cerinta totodata de la un job era sa-mi aduca indeajuns de multi bani incat sa-mi pot plati cheltuielile lunare. Ma multumeam cu atat si nimic mai mult. Dar, de cand lucrez la Lucky Studio Iasi ca model de videochat, am parte de mult mai mult decat atat.

Eu tot ce-mi doream era sa nu raman cu datorii de la o luna la alta, sa pot sa-mi platesc linistita facturile. Nici nu ma mai gandeam la binele meu sau la fericirea mea, ci doar treceam prin viata platind facturi, ca sa zic asa. Aveam o viata destul de seaca, daca stau sa ma gandesc bine acum.

Scap usor de griji de cand castig cate 350 lei zilnic la Lucky Studio

videochat lucky studio
videochat lucky studio

Imediat ce am semnat contractul de colaborare cu Lucky Studio, lucrul acesta s-a schimbat. Nu numai ca am inceput sa scap de toate grijile si problemele cu facturile, dar am si vazut ca-mi pot permite alte distractii. Pe langa faptul ca puteam castiga zilnic cam cate 350 de lei la Lucky Studio, din banii acestia imi mai ramaneau si pentru distractii si relaxari, nu doar facturi.

Sa zicem ca eu, daca as fi castigat in fiecare zi cam intre 300 si 350 de lei la Lucky Studio, in cateva zile terminam cu facturile. Plateam tot ce aveam de platit, iar cu banii castigati in restul lumii nu-mi ramanea decat sa ma distrez si eu, sa ma bucur de viata.

La inceput am fost chibzuita, n-am vrut sa cheltui prea multi bani, desi ii castigam. Dar dupa aceea mi-am zis ca o viata am si n-am de ce sa strang bani, cand in fiecare zi tot vin altii si altii la Lucky Studio Iasi.

Jobul de la Lucky Studio ma ajuta sa-mi traiesc viata

videochat lucky studio
videochat lucky studio

Sunt tanara, nu merit si eu sa ma distrez, oare? Un club, un restaurant, un spa, ceva… orice fata merita astea din cand in cand. Partea buna e ca eu am realizat ca le merit si mi le si ofer chiar saptamanal. Rareori mergeam eu inainte undeva sa ma relaxez, iar acum o fac saptamanal.

Daca nu merg macar o data pe saptamana undeva sa ma simt bine si sa uit de toate, parca nu-s eu. Acum ca am si bani de la jobul de model de videochat, s-au si schimbat multe. Dar numai in bine. Tot ce a schimbat jobul de model de videochat in viata mea a fost numai pentru binele meu.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.