Dacă vorbeşti despre mine, înseamnă că am o viaţă interesantă

0
1228

Aud adesea vorba aceea „ vorbeşte lumea„. Curios, de ce ar face asta? Înseamnă sigur am o viaţă interesantă. Şi lasă îţi spun am o viaţă pe cât de interesantă”, pe atât de dorită de tine poate. Am început am parte de aşa ceva din secunda în care am început lucrez la Lucky. Nu te obosi te întrebi ce este asta, îţi voi spune eu.

Studio din Iaşi, căutau fată

Ştii cum e când găseşti acel loc în care parcă te regăseşti? Aşa am fost eu, aşa am simţit eu fac când am văzut anunţ de la cei de la Lucky Studio. Am aflat de ei când îmi căutam de muncă. Oh, şi câte am le mulţumesc pentru asta.

Am început lucrez la Lucky Studio cu gândul strâng ceva bani şi plec din ţară. Chiar şi numai pentru o vacanţă, îmi doream efectiv fiu pe picioarele mele, sătulă de prea puţin. Şi am reuşit, ba mai mult decât atât. Am reuşit îmi fac poftele, devin o femeie interesantă, cu toate cele pentru o viaţă de lux.

Acum hai comparăm cazurile: tu, cel care vorbeşte despre „videochatiste”, ce ai în plus faţă de mine? De ce simţi nevoia comentezi despre mine şi viaţa mea? Cu ce te-am deranjat? Se spune este loc sub soare pentru orice. Şi dacă e aşa, atunci de ce nu îţi convine acest loc de muncă? Pentru nu e ca şi cum ai face tu asta, ca şi când te obliga faci ceva…

Prea multe întrebări, prea puţine răspunsuri

Pot spune doar atât: cine vorbeşte înseamnă îşi seama eu am o viaţă interesantă. Şi asta bucură. Nu trebuie fii de acord cu mine, însă nici nu trebuie comentezi. Pur şi simplu, la Lucky Studio eu mi-am găsit calea, fericirea, şansa de a face ceva. Nu fac nimic grotesc, nu fac nimic greşit. Sunt o femeie care ştie întreţină o discuţie, sunt o imagine de femeie frumoasă, cochetă pe care unii adoră o vadă în faţa ecranului.

Câştig mult în timp scurt şi asta îmi permite îmi trăiesc viaţa la maximum. Sunt decisă fac asta până cândcine ştie ce dorinţe de viitor voi avea. Tu vorbeşte în continuare, eu voi continuă am o viaţă interesantă şi nu limitată. Deci, cine este în câştig?! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.