Dacă aş minţi, nu aş avea nimic de câştigat – pro Lucky Studio

0
1112
lucky studio

Aud tot felul de păreri despre tot ce este în jurul nostru. Evident că dacă mă întrebi unde lucrez şi eu îţi răspund senin Lucky Studio la început nu înţelegi. Un studio de videochat, continui eu să spun. Şi văd cum ochi mari răsar pe chipurile voastre. Păi de ce? Ce aveţi de spus despre asta?

Nu sunt genul care să se ascundă după deget, deci haide să vorbim liber. Lucrez la Lucky Studio şi pot spune că nimic din ce auzi de la mine nu este minciună. Nici nu aş avea de ce să fac asta. Cred că unele fete sunt prost informate şi debusolate. Cazul meu însă, realitate pură de altfel, este încă un exemplu care să îţi dovedească că un studio de acest gen este un loc de muncă perfect legal, corect plătit şi…de vis!

Fetele Lucky

Exact aşa cum sună, fetele care fac parte din echipa Lucky Studio sunt fete norocoase. Ca şi mine, au parte de un loc de muncă de vis. Spre exemplu, vara aceasta plănuiam o vacanţă. Unii vor crede că e absolut normal. Da, dar când nu îţi permiţi pur şi simplu nici până la mare nu mai ajungi. Destinaţia mea a fost Republica Dominicană. În plin sezon, la resort de 5 stele. E, cum sună asta?

Câştig la Lucky Studio extrem de bine cât să îmi permit orice. Şi dacă pui în balanţă câştigul vs. ce efort depui pentru asta află că videochatul este pur şi simplu ca un alt loc de muncă. Şi da, trebuie să fii senzuală, jucăuşă, dar eu cred că naturalul din tine spune tot. Oricărei femei îi face plăcere să fie în compania unui bărbat care o complimentează, care o divinizează. Aşa că da, vei fi flatată, tratată că o divă. Conversaţiile acestea sunt fie pe profil adult, fie pe profil non adult.

Cred cu tărie că fiecare se pricepe la ceva şi există în lumea asta un job potrivit ţie. Eu una am ales Lucky Studio şi regrete nu am. Nu aş minţi despre asta pentru că nu aş avea de ce. Câştig însă, real, concret, bani în mână, un salariu impresionant, adunat zi de zi. Satisfacţia mea este zâmbetul cu care ies de la muncă, în fiecare zi. Cred că şi tu ţi-ai dori asta, dar ţi-e frică să recunoşti. Chiar şi aşa, lasă-mă atunci pe mine şi cele care sunt din lumea mea să ne bucurăm de o viaţă liberă şi lipsită de bârfe urâcioase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.