Cum sunt zilele mele de muncă de când m-am angajat la Lucky Studio

10
1723
lucky studio

 Înainte să mă angajez la Lucky Studio ca şi model de videochat, viaţa mea era destul de monotonă. Mă trezeam la 6 dimineaţa, mă îmbrăcam şi mergeam la muncă până pe la 8 seara, făceam o baie, mâncam ceva şi apoi dormeam. Sau, eventual, mă uitam la un film înainte.

Cam plictisitor, nu? Ei bine, nu te-ar suprinde să afli că asta e viaţa pe care majoritatea românilor o duc. În momentul în care am realizat că tot ce fac este să muncesc şi să plătesc facturi, am dorit o schimbare. Nu sunt robot, sunt femeie şi merit să am o viaţă mult mai interesantă de atât.

Şi asta am găsit la Lucky Studio Iaşi: distracţie şi mult timp liber pentru mine. Sinceră să fiu, nu aş fi crezut că videochatul în acest loc poate fi atât de distractiv şi benefic pentru mine.

Cum e o zi de muncă la Lucky Studio pentru mine

Relax_Girl

 

Când am început să lucrez la Lucky Studio, parcă totul a început să se schimbe brusc. Uneori chiar mă întrebam dacă am găsit acel job în Iaşi care mă completează, în sfârşit.

Dimineaţa, mă trezesc cam pe la 9-10. Îmi beau cafeaua liniştită, mă aranjez şi apoi ies la o plimbare cu maşina cumpărată cu ajutorul celor de la Lucky Studio. De obicei, merg prin Palas la cumpărături sau ies la restaurant cu prietenele mele.

După ce fac asta, merg puţin la spa şi la masaj, pentru a mă relaxa. Când seara se lasă, dau un telefon iar şoferiţa de la Lucky Studio vine şi mă ia la studio. Da, exact, Lucky Studio mi-a asigurat transportul în fiecare zi.

La studio, o echipă de fete mă machiază şi mă aranjează. Asta pentru că Lucky Studio mi-a garantat şi make-up artiste care îmi oferă servicii  de înfrumuseţare în fiecare zi. Când mă duc în camera mea de logare, sunt toată frumoasă şi dichisită, pregătită pentru a câştiga între 300 şi 800 de lei.

Weekendurile mele sunt delicioase!

lucky studio

Cu banii pe care îi obţin în timpul săptămânii, ghici ce fac! Ei bine, nu ştiu dacă ai ghicit, dar merg în city-break-uri în Paris, Londra, Viena şi peste tot în Europa! Asta pentru că în fiecare zi la Lucky Studio câştig peste 300 de lei şi îmi permit să fac asta.

Atât de frumoasă este viaţa mea de când lucrez la Lucky Studio. N-aş fi crezut că va fi videochatul la Lucky Studio cel care-mi va îndeplini toate visele, dar mă bucur.

10 COMENTARII

    • Nu sunt aşa toate zilele mele. Sunt zile frumoase şi zile şi mai frumoase, pentru că nu mereu fac acelaşi lucru. Dacă îţi place să te răsfeţi, încearcă şi tu, de ce nu :*

    • De ce să te desconsideri aşa?  La Lucky Studio toate fetele sunt pur şi simplu amabile şi drăguţe, nu trebuie să arăţi fabulos pentru a lucra la Lucky Studio 😀 Trebuie să fii tu însăţi şi să-ţi placă videochatul şi socializarea pe internet :*

  1. Îmi amintesc şi eu când lucram la Lucky Studio cât de frumos era. Păcat că a trebuit să mă mut din ţară. Dacă nu, aş fi rămas aici cu voi!  :X

  2. Şi eu eram puţin speriată la început că nu va fi aşa cum mi s-a promis. Dar Lucky Studio m-a uimit că până acum nu mi s-a întâmplat nimic naşpa, totul merge super 😀 Deci se poate.

  3. De ce să se teamă lumea de Lucky Studio? Am citit în comentarii că sunt fete care se tem. E un job, fetelor, nu e nimic altceva. Nu aveţi motive să vă temeţi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.