Cum se impaca viata personala cu munca la Lucky?!

0
1263

Am fost întrebată cum reuşesc să împac viaţa la videochat, la Lucky Studio, cu viaţa personală. Ba chiar am fost întrebată cum mă împac cu gelozia celui cu care îmi împart viaţă. Pentru mine sună puţin ciudat şi puţin hilar în egală măsură.

Nu trebuie să mă complic şi să mă ascund de frica a ceea ce unii ar putea să creadă despre mine şi mai cu seamă de teama a ceea ce ar putea să spună prietenul meu despre asta. De fapt până la urmă, cum îmi aleg oamenii care să mă înconjoare? Nu cei care să mă înţeleagă, cei care să aibă încredere în mine şi nu oameni limitaţi care să mă judece?

La fel ca orice alt om, am defecte şi calităţi şi mă învârt între o lume profesională şi una personală. Am o relaţie de ceva vreme şi totul merge bine. Am şi timp pentru ea, mai ales că la Lucky Studio îmi permit să îmi aleg turele de muncă. Având în vedere că mai ales vara ne dorim să ieşim cât mai mult şi să călătorim am timp de toate. Poate că aici au unele de pierdut, la timpul acordat relaţiei, la cât investesc în ea şi dacă se gândesc că totul este numai de faţadă sau nu. Cu alte cuvinte, am auzit şi persoane care erau într-o relaţie numai de dragul de a fi cu cineva – aşa ar fi totul sortit eşecului, încă de la bun început.

Între viaţă mea privată şi cea de la muncă Lucky Studio a fost pentru mine liantul perfect. Da, acest studio de videochat mi-a redat zâmbetul pe buze. Asta datorită faptului că am un program relaxat, un program lejer însemnând ture în funcţie de cum pot, dimineaţa, după masa sau pe timp de noapte. De asemenea, tot aici am descoperit că banii plătiţi la zi reprezintă cel mai mare atu la un loc de muncă. Nu îţi dai seama de asta însă când te trezeşti că nu îţi permiţi una sau alta realizezi cât este de importantă şi partea materială.

Cât despre faptul că am un prieten care înţelege muncă la Lucky, nu mi-a fost greu să îi explic având în vedere beneficiile. Singurul lucru care ne desparte este vizita la studio, însă nu este permisă pentru că o regulă strictă aici spune că bărbaţii nu au ce cauta în studio. Asta ne protejează pe noi modelele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.