Cum poţi obţine săptămânal cecuri cadou Palas Mall în valoare de 1.000 de lei?

10
1758
lucky studio

Bunăăă! Numele meu este Andreea şi astăzi voi vorbi despre jobul meu de model de videochat pe care îl am la Lucky Studio. Am stat mult timp şi m-am gândit şi mi-am dat seama că toată lumea ar trebui să ştie că lucrez aici, pentru că este o mândrie pentru mine.

De ce nu ar fi? Lucrez aici deja de 2 ani de zile şi mă bucur zilnic de sume peste 500 de lei şi nu-mi lipseşte nimic. Este extraordinar să ştiu că am găsit un job în Iaşi la care îmi pot primi banii în fiecare zi, şi mai ales între 300 şi 800 de lei.

Pot spune chiar că Lucky Studio oferă un loc de muncă în Iaşi care este unic şi benefic pentru toate ieşencele. Asta pentru că este singurul studio de videochat din Iaşi şi din ţară care oferă banii în fiecare zi, cât şi bonusuri săptămânale.

Câştigurile de excepţie pe care le am la acest studio fac din el să fie cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, într-adevăr! Bineînţeles, şi eu am început de jos când m-am angajat la Lucky Studio. Când am aflat că se fac angajări în videochat aici şi am venit, am câştigat în primele luni undeva la 150-250 de lei.

Obţin săptămânal bonusuri în valoare de 1.000 de lei

lucky Studio

Acum, însă, după atâta timp aici, am acumulat destulă experienţă încât să pot spune că am evoluat mult. De la 150 de lei zilnic, am ajuns să am peste 500 de lei zilnic, iar bonusul săptămânal pentru asta este unul de 1.000 de lei.

Adică la venitul meu lunar de la Lucky Studio se mai adăugau şi aceste bonusuri, care erau în cecuri cadou Palas Mall. Pentru mine, tot bani au fost, pentru că din ei îmi cumpăram întruna haine şi o mulţime de lucruri noi.

Lucky Studio este singurul studio unde pot avea 80% comision

Lucky Studio

Aceste creşteri în câştiguri şi evoluţia mi-au adus multe beneficii. Dar asta se datorează faptului că la Lucky Studio am început cu un comision de 50% din câştiguri, iar acum am aproape 70%.

Cum am reuşit asta? Simplu: am beneficiat de training, de make-up zilnic, de servicii de calitate, de un mediu de muncă foarte confortabil şi de dotări tehnice. Asta m-a făcut să evoluez şi să mă bucur de un comision foarte mare din câştiguri, pe care Lucky Studio mi-l oferă bucuros, ca o dovadă a faptului că mă preţuieşte pentru că mă aflu aici.

10 COMENTARII

  1. Hmm. Păi eu nu fac mare lucru, ci doar lucrez pe aceeaşi tură, 5 zile pe săptămână din aceeaşi cameră de logare. Aşa îmi fidelizez admiratorii online şi cheltuie sume mari de bani pentru a vorbi cu mine 😀

    • Da, chiar sunt foarte mulţi. Mai ales când văd în ce lux muncesc eu la Lucky Studio, încearcă să se ridice la standarde şi de aia cheltuie mult. Haha ) :X

    • După cum am mai zis într-un comentariu, lucrez doar 5 zile pe săptămână, a câte 8 ore pe zi. Deci nu este greu deloc, bineînţeles că am timp liber 

    • Este decizia ta dacă mă crezi sau nu, dar eu zic că merită să încerci să mergi măcar o zi la Lucky Studio şi te vei lămuri dacă mint sau nu :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.