Cum mi-am schimbat părerea despre videochat şi mai ales despre Lucky

0
1140

Continuam să mă mint că sunt bine, că totul este bine. Continuam să cred că voi ajunge să găsesc acel loc de muncă care să mă încânte şi care să îmi ofere liniştea de care am nevoie. Dar nu era aşa. Auzisem despre videochat o grămadă de lucruri încât nici nu mai ştiam ce să cred. Asta până când am descoperit Lucky şi mi-am dat seama că până la urmă tot ce contează este că alegerea să fie a mea şi să nu fiu constrânsă.

Videochat la Lucky

În primă fază am fost de acord să vizitez un loc în care chipurile se câştiga foarte bine. Încă nu eram convinsă că acesta este drumul meu aşa că am ales până la urmă să iau varianta „pe încercate”. Am ajuns la Lucky cu încrederea că trebuie să fie ceva bun, căci nu auzisem tot felul de lucruri despre asta chiar degeaba.

Aşa că merg. Încrezătoare şi totuşi tremurând. Descopăr aici o lume nouă, o altfel de viaţă. Sunt invitată să văd exact cum se lucrează, cum sunt camerele şi aşa mai departe. Şi nu mică mi-a fost mirarea să văd camere cochete, cu oglinzi, camere pentru fiecare fată în parte. De fapt nu am fost surprinsă să văd că fiecare fată, model are condiţii bune de muncă. Mai degrabă am fost surprinsă să văd că sunt atât de multe facilităţi.

Întreb despre orice, mi se răspunde la fel de deschis şi repede. Asta îmi dovedeşte că nimic nu este pe ascuns. Îmi dau astfel seama că totul este legal şi conform cu ceea ce ar trebui să fie până la urmă. Aşadar, să fii model la Lucky devine pentru mine şansa şi oportunitatea de a câştigă mai mult şi mai bine.
Mi-am schimbat părerea despre Lucky şi despre videochat în general şi asta pentru că am descoperit cum stă treaba la ei. Cu alte cuvinte am ajuns să am şansa de a vedea în realitate cum e treaba aici, de unde şi reacţia mea. Îţi pot spune acum mai bine ca niciodată că lumea vorbeşte, însă prea puţini sunt cei care ştiu cu adevărat care este povestea.

Spunem multe şi mai cu seama ne aliniem într-un şir al aspectelor impuse de societate. Dar Lucky este un loc aparte în materie de videochat, cu tot felul de opţiuni, cu beneficii. Trebuie doar să vezi dincolo de bârfe şi prejudecăţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.