Cum începe totul – la interviu la Lucky Studio Iaşi

0
1338

Ca la orice interviu, te aştepţi că la Lucky Studio Iaşi lucrurile să fie oarecum la fel. De fapt nu este aşa însă asta în avantajul tău. Până să îţi explic detaliat despre ce este vorba iată şi experienţa mea:

Am început imediat

De îndată ce treci de interviul ce are loc chiar la ei la studio începi şi munca. De fapt ai de realizat fotografii şi tot ce implică se pare modul de promovare – şedinţa foto spre exemplu.

Emoţii, ca la început

La interviu emoţiile sunt cele mai mari. Doar că îţi dai seama că nu se merită să îţi umbreşti această experienţă cu aşa ceva. Pe mine m-a luminat în mod special un anume moment, la întrebarea de ce şi dacă sunt hotărâtă să fac asta. Am avut un moment de pauză să mă gândesc şi mi-am dat seama de faptul că dincolo de ce ar spune unii sau alţii da, vreau să fac şi asta, vreau nebunia asta din care să câştig mult şi cât să mă mulţumească.

Echipa de fete

Încep munca. Timidă, la început, aşa cum este poate normal. Dar la Lucky Studio Iaşi lucrurile sunt altfel. În primul rând că aici ai parte de prezenţa fetelor şi numai a lor. Ştii cum e când găseşti pe cineva care să te înţeleagă, care să ştie mai bine că oricine cum e? Exact acest sentiment l-am avut şi eu la început, când am început să lucrez la Lucky Studio Iaşi. Numai fete, care se înţeleg unele pe altele, fete cu care să te înţelegi şi care să te ajute încă de la bun început.

Ajutor

Oriunde te vei angaja vei avea senzaţia că eşti un mic pui şi ai nevoie de ajutor să zbori. Dar la Lucky Studio Iaşi ai parte în primul rând de ajutorul necesar pentru a înţelege cum decurg lucrurile, cele tehnice printre altele. Ai însă şi ajutor să îţi alegi stilul reprezentantiv, training pentru a descoperi trucuri despre videochat şi nu numai.

Atunci şi acum

Acum sunt şi eu de mare ajutor altora. Acum sunt şi eu stăpână pe mine şi la rândul meu ajut pe alţii. Sunt şi alte fete care vin în echipă, sunt fete care se alătură echipei Lucky Studio Iaşi şi eu sunt cea care vede diferenţa: cum eram timidă la început, nu a contat că nu am experienţă ci pur şi simplu faptul că îmi doream să fac asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.