Cum e sa primesti un bonus saptamanal de 3.000 lei la Lucky Studio

0
1146

Cea mai mare slabiciune a mea au fost dintotdeauna bonusurile de performanta. De cand ma stiu, am fost genul de fata competitiva, iar orice lucru insemna rasplata muncii si efortului depus ma motiva si ma bucura. Printre acestea, se numara si bonusurile de performanta, pe care mereu mi le-am dorit de la un job.

Numai asa puteam sa lucrez, stiind ca la un job pot primi un bonus care sa imi rasplateasca toata munca. Altfel, nu prea eram motivata. Pentru mine inseamna mult sa am parte de bonusuri la locul de munca si ma bucur ca la Lucky Studio ma bucur de asta.

De ce n-as lucra la Lucky Studio, daca am intre 300 si 800 lei pe zi?

In alte parti primeam cam 50-100 de lei in plus la salariu ca si bonus, iar asta nu-mi prea placea. Adica eu munceam considerabil mai mult doar pentru 50 de lei? Pai eu acum la Lucky Studio castig intre 300 si 800 de lei intr-o singura zi. De ce as sta undeva unde primesc 50 de lei in plus pe luna, cand pot castiga zilnic sumele acelea?

Iar pe baza acestor sume, Lucky Studio ma bucura cu niste bonusuri de performanta de senzatie. De asta am si venit in acest studio de videochat, pentru ca stiam ca este cel mai bun din Iasi si din tara si sigur voi avea parte de bonusuri mari. Ei bine, la Lucky Studio ma bucur in FIECARE duminica de sume intre 300 si 3.000 de lei, doar ca si bonus.

Deci aceste sume sunt separate de castigurile mele. Eu castig peste 300 de lei zilnic la Lucky Studio, iar acestia ma rasplatesc si cu cate un bonus foarte mare. Chiar luna aceasta am reusit sa castig intr-o saptamana 5.000 de lei din videochat la Lucky Studio si pentru asta am primit duminica o suma de 3.000 de lei bonus.

A fost cel mai tare sentiment sa primesc bonusul de 3.000 de lei!

In doar o saptamana la Lucky Studio am strans suma de 8.000 de lei din simplul fapt ca fac videochat. Iti dai seama? Poate te intrebi cum este sentimentul, cum este sa primesti un bonus de 3.000 de lei care arata cat este de apreciata pentru munca ta. Oh, nici n-ai idee cat de super este.

Daca eu m-am ambitionat special sa castig atat de mult pentru a primi acel bonus, iti dai seama ca eram in extaz cand am vazut ca am reusit. Cu jobul de la Lucky Studio chiar imi depasesc limitele si evoluez asa cum n-am facut-o niciodata. Ma simt ca-n nori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.