Cum am trăit dezamăgirea, până când să descopăr fericirea

0
1277

Se spune nu poţi aprecia ceea ce ţine de bine şi de starea de fericire dacă nu treci şi prin stări mai proaste. Aşa pe principiul egalităţii poate, de ying şi yang, cine ştie, lumea trebuie cunoască şi binele şi răul. Pe strada mea soarele a răsărit când am descoperit în cele din urmă locul de muncă Lucky Studio.

La început pare greu de crezut din videochat se poate îţi găseşti echilibrul financiar şi nu numai. Pare greu de crezut îţi poţi echilibra viaţă până la urmă însă asta ţine şi de fiecare în parte. Eu trăiam dezamăgirea de a nu găsi loc de muncă, de a nu găsi un loc în care simt bine, fiu un om care îşi trăieşte viaţă în adevăratul sens al cuvântului. Când am găsit Lucky Studio eram sceptică pentru trăisem deja dezamăgiri destule; însă nu degeaba se spune la un moment dat răsare soarele şi pe strada ta.

De la nefericire la extaz nu a fost decât un singur pas. Am început lucrez aici, mi se ofere un program lejer care îmi permită am grijă şi de mine şi de viaţa mea personală, deci nu e ca şi cum mi-am încărcat viaţa cu prea multe. Este un loc de muncă care îmi oferă o complexitate de beneficii. Ştii am învăţat mai bine engleză? Nici am nevoie de un profesor pentru am învăţat prin partea practică; am descoperit multe lucruri despre culturi diverse, despre persoane de tot felul.

Cum decurge o zi la mine la muncă. La Lucky Studio se lucrează ca şi când ai fi pe consiliere. Asta pentru unii sunt interesaţi îşi găsească un prieten, un partener cu care discute online. Sunt atât de interesaţi stea la palavre ţine nici nu ştii când trece timpul şi trebuie pleci.

Ce ţi-e cu tehnologia astaîmi spuneam eu la început, când am început lucrez la Lucky. poţi legi aşa prietenii online, stai de vorbă cu unul sau cu altul şi  mai fii şi plătită pentru asta….viaţa mi s-a schimbat şi am început am parte de tot felul de avantaje cum nici nu credeam. Acum sunt împlinită şi pot spune încă mai am de experimentat aici. De fapt fiecare zi este o nouă zi în care descopăr altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.