Cum am ajuns de la vanzatoare la model de videochat de succes in Iasi

10
3042

Totul a fost foarte spontan in viata mea dupa ce am terminat liceul. Asta fiindca stateam in camin, iar cand anii de liceu s-au terminat, trebuia sa-mi gasesc job si sa ma intretin de una singura. Lucru ce nu mi-a fost greu, dar recunosc ca munca mi-a fost usurata de Lucky Studio.

Dupa chiar cateva saptamani de la terminarea liceului, m-am angajat intr-un superemarket ca si vanzatoare. Cum nu stiam multe despre piata muncii, mi se parea foarte bine ca imi ofereau un salariu de 1.200 de lei.

Dar, in momentul in care cheltuielile, facturile si chiria au aparut, nu mai credeam asta. In prima mea luna in care am locuit singura, am dat 700 de lei pe chirie, 200 pe cheltuieli, alte 200 pe facturi si cu ce am ramas? Nimic. Am crezut ca voi ajunge in strada, eram foarte panicata.

M-am angajat la Lucky Studio cand eram intr-o situatie dificila

Nu aveam ce sa fac cu suma aceea de bani, ce e drept. Asa ca am cautat o alta alternativa. Am tot vazut prin Iasi de un job in care se ofera bani zilnic intre 300 si 800 de lei, la Lucky Studio. Asa ca m-am interesat si dupa vreo saptamana, m-am si angajat.

Asa am trecut de la vanzatoare la model de videochat la Lucky Studio, dar sincer, nu regret nimic. Macar la Lucky Studio castig zilnic peste 300 de lei si nu trebuie sa ma mai gandesc cu teama la cheltuieli si facturi.

De la cei 1.200 de lei pe care ii obtineam, am ajuns sa am peste 4.900 de lei la Lucky Studio, care inseamna mult mai mult. Bani pe care oricum nu ma asteptam sa-i obtin niciodata, de aceea apreciez Lucky Studio.

Banii de la Lucky Studio ma ajuta sa-mi urmez visele

Chiar daca nu am dat la facultate imediat dupa liceu, stiu sigur ca voi putea acum, cu ajutorul lui Lucky Studio. Am deja un an de cand lucrez la Lucky Studio, iar cu banii pe care ii obtin aici, voi da acum si la facultate.

Pentru ca stiu sigur ca o sa-mi pot plati taxele, o sa pot merge la cursuri si o sa pot munci si la Lucky Studio. Ma bucur ca pot imparti aceste doua lucruri, pentru ca programul de la Lucky Studio este flexibil si eu mi-l fac in functie de nevoi.

Nu regret nimic din ce s-a intamplat in ultimul an, pentru ca daca as fi mers la facultate din prima, as fi renuntat pentru ca nu ma descurcam cu cheltuielile. Asa, cu Lucky Studio am totul garantat si stabil.

10 COMENTARII

    • Tocmai de aceea m-am dus direct la Lucky Studio pentru jobul de model de videochat, pentru ca stiam ca e singurul loc in care o sa obtin bani cati trebuie 🙂

    • Nu e nimic. Cu banii obtinuti in doar o luna la Lucky Studio, poti sa-ti platesti lejer toate taxele, chiar daca nu ai reusit sa strangi bani pana acum.

  1. Crezi ca m-as potrivi si eu pentru un job de videochat? Lucrez ca si ospatarita si am 23 de ani, dar nu mai vreau, e prea multa munca, pe putini bani.

  2. Am incercat si eu sa ma angajez undeva dupa liceu, dar toate joburile cereau experienta si erau full-time, iar eu aveam cursuri. Iar alea part-time erau platite cu foarte putini bani 😐

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.