Cum a fost prima mea zi de muncă în videochat la Lucky Studio

0
1275
lucky studio

             Nu ştiu în ce moment am pierdut atât de multe bătălii cu viaţa, însă ştiu când am început să le câştig. Colaborarea mea cu Lucky Studio înseamnă un război cu viaţa pe care eu l-am câştigat. Gata cu problemele şi stresul, Lucky Studio a avut grijă să am tot ce îmi doresc.

Am fost mereu mai timidă şi mai speriată, iar în prima oră la Lucky Studio am fost foarte stresată. Am crezut că trebuie să le explic de ce vreau bani, sau de ce fac asta, sau să le spun toată viaţa mea. Am crezut total greşit. Managera de la Lucky Studio nu mi-a cerut niciun detaliu din viaţa mea, oferindu-mi respect încă de la început. După aceea, nu m-am mai simţit judecată şi m-am relaxat. Am semnat contractul şi m-am întors a doua zi.

În prima mea zi am fost puţin confuză. Însă după ce am ales camera în care mă simţeam cel mai confortabil, am închis uşa şi am început. Acel moment a fost începutul unei vieţi perfecte pentru mine. După ce mi s-a explicat cum, am intrat şi am aşteptat. Nu ştiam ce o să se întâmple, până în momentul în care a apărut cineva. Un adevărat gentil, primul meu partener de conversaţie. El, fiind mai vechi pe acel site, şi-a dat seama imediat că sunt nouă. Aşadar, m-a luat uşor şi cu răbdare. Am început să vorbim tot felul de lucruri, să ne cunoaştem.

Simţeam deja cum îmi bătea inima, îmi plăcea de el. Iar el a văzut asta, aşa că a vrut să petreacă un timp de câteva ore cu mine. Ore în care el a plătit pentru timpul meu şi m-a şi făcut să mă simt minunat. La sfârşitul celor 4 ore lungi de discuţie, am auzit un sunet drăguţ pe fundalul monitorului. Însă nu am ştiut ce este, aşa că am aşteptat să îmi termin tura să o pot întreba pe manageră. Când s-a terminat programul, managera m-a întâmpinat şi m-a felicitat călduros. Mi-a spus că partenerul meu online este un om foarte cunoscut pe site şi că mi-a făcut un cadou de 300 de dolari! Nu ştiam că se pot primi cadouri virtuale, dar a fost plăcut să aflu asta.

Cu tot cu acei bani şi restul pe care i-am făcut, eu am plecat acasă cu o sumă foarte frumoasă de bani după prima zi. Desigur, am avut şi mult noroc. Însă, după aceea, am ştiut că vreau să merg la Lucky Studio în fiecare zi! Confortul şi plăcerea pe care am simţit-o în acea cameră frumoasă mă fac să mă reîntorc mereu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.