Cu Lucky Studio, iubesc zilele de luni

0
1390
lucky studio

De ceva timp vin la muncă cu mai multă încredere în mine. Parcă sunt mai mai încrezătoare în forţele mele. De multe ori mă gândesc „Cât de mult iubesc eu zilele de luni! Cât de mult îmi iubesc jobul la Lucky Studio!”. Am învățat că adevăratul noroc vine din modul în care îţi dirijezi viaţa. Eu mi-am dirijat-o spre Lucky Studio. Aici sunt tratată regeşte şi am o mulţime de parteneri, o mulţime de prietene şi o mulţime de beneficii.

Pentru mine, totul începe în jurul zilei de duminică după amiază, unde singurul lucru la care mă pot gândi este că „weekendul a plecat şi de mâine merg la muncă”. Da, asta gândim cu toţii. Însă cum este să te gândeşti la un job ca al meu, să fii model de videochat cu zero griji?

Luni este ziua în care sunt mai bine dispusă. Este ziua în care mă bucur de ceea ce am mai de preţ. Luni este ziua care îmi arată că pot scrie încă o filă din povestea mea de viaţă. Şi vă spun sincer că nu am o viaţă anostă. Ba chiar sunt energică. Programul meu de muncă este lejer, iar banii nu sunt deloc un aspect de neglijat. Cei 4500 lei lunar plus alte bonusuri nu îmi strică viaţa deloc. Ba chiar, ei sunt cei care îmi amintesc că orice zi poate fi o sărbătoare. Orice zi de luni începe cu o cafea bună alături de colegele mele, se continuă cu cele mai plăcute şi abordabile discuţii cu tema de weekend alaturi de admiratorii mei. Astfel, se finalizează cu transportul în siguranţă la domiciliu şi cu banii în portofel.

Comparativ cu mine, care vin bucuroasă la muncă în ziua de luni, sunt restul. Ai aruncat vreodată o privire la cei din jur în prima ora de luni dimineaţă? Ei nu sunt niciodată fericiţi. Eu da. Alţii nu pot tolera conversaţiile matinale. Eu, în schimb, iubesc conversaţiile cu partenerii mei în ziua de luni. Unii au întotdeauna o cană de cafea gata înainte de a spune bună dimineaţa. Eu, pe de altă parte, primesc un bună dimineaţă însoţit de o cafea. Ce poate fi mai plăcut decât Lucky Studio, locul unde eşti purtată pe nori de răsfăţ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.