Cu Lucky Studio, am un salariu garantat de 4.500 de lei în Iași

0
1251
Lucky Studio

 

       Nu ştiu cum sunt ceilalţi oameni, dar mie personal îmi plac lucrurile organizate şi bine  puse la punct. Tocmai din acest motiv sunt foarte directă, axată pe lucruri fixe, bine stabilite, care nu pot fi schimbate. Acest lucru îmi conferă siguranţă şi încredere, iar aşa pot lucra la cele mai înalte standarde.

De fapt, Lucky Studio îmi conferă siguranţă, pentru că îmi oferă cel mai sigur şi avantajos job. Este foarte greu pentru o femeie să găsească stabilitate la un loc de muncă, care să fie pe termen lung. Pentru a avea un job de viitor, Lucky Studio m-a făcut unul din modelele sale de videochat. În acest fel, mi-a asigurat viitorul întru totul.

Am vrut un salariu fix, dar în acelaşi timp, avantajos. Lucky Studio mi-a garantat un salariu de 4.500 de lei lunar, însă condiţiile erau puţin mai diferite. Ceea ce nu m-a deranjat, având în vedere că era vorba de atât de mulţi bani. Fetele de aici câştigă între 300 şi 800 de lei, însă eu mi-am dorit un salariu fix. Nu eram convinsă de aceleaşi câştiguri zilnice, tocmai de aceea mi s-a părut mai sigur să urmez un salariu fix. În acest fel, eram asigurată, orice s-ar fi întâmplat.

Condiţiile pentru semnarea contractului cu Lucky Studio au fost foarte simple şi clare. Trebuia să ştiu limba engleză la un nivel mediu, să fiu ambiţioasă şi optimistă şi să am un aspect fizic plăcut. Lucruri care nu mi s-au părut o problemă, având în vedere că eu deja deţineam acele calităţi. Plus de asta, orice fată arată cât de cât drăguţ, iar cu puţine ajustări, poate arăta şi mai bine. Deci, din acest punct de vedere, nu mi-am făcut griji.

În mod normal, modelele au parte de un program flexibil, pe care îl pot schimba oricând. Dar eu nu mi-am dorit asta, după cum am spus, îmi place că totul să fie fix. Iar norocul meu a fost ca pentru salariul garantat, Lucky Studio îmi cerea să aleg un program mai organizat.

În acest sens, urma să îmi aleg o singură tură şi să lucrez timp de 5 zile pe săptămână. Pentru acest fapt şi pentru că ascultam sfaturile trainerilor Lucky Studio, eu mă bucuram de 4.500 de lei lunar. Nu ştiu ce poate fi mai frumos de atât. Practic, eu nu făceam mare lucru. Doar veneam la Lucky Studio, purtam conversaţii cu admiratorii mei online, iar banii veneau pur şi simplu. Sunt entuziasmată pot avea un job aşa cum mi-am dorit mereu, să am o viaţă organizată şi sigură cu Lucky Studio.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.