Cu jobul de la Heylux, am timp si bani pentru copilul meu

6
1774

Unul din cele mai dificile lucruri pe care trebuia sa le fac pana acum era sa-mi las fetita cu bona de fiecare data cand mergeam la munca, pentru ca nu ma puteam imparti cu amandoua. Era foarte greu, pentru ca eu voiam sa-mi cresc fetita de una singura. Asadar, am renuntat la jobul vechi care-mi lua mult timp si m-am angajat la Heylux.

Si cred ca a fost cea mai inteleapta decizie pe care puteam sa o iau vreodata, pentru ca acum am timp foarte mult pentru copilul meu. Inainte munceam cred ca 14 ore pe zi, chiar nu aveam cum sa ajung acasa la fetita. Dar cu jobul de la Heylux mi-am putut face un program in asa fel incat nu mai sunt nevoita sa stau departe de familie.

Este misto ca la Heylux imi pot face singura programul de munca

In primul rand, am ales o tura de munca in care copilul meu doarme sau este la gradinita. Asa, pot munci in liniste, stiind ca fetita mea are ocupatie si nu-mi duce dorul. Oricum, orele de munca trec repede la Heylux. Nici nu se compara cu vechiul job, pentru ca acum lucrez mai putin de 9 ore pe zi la studio.

In 8 ore de videochat, sa zicem, castig o multime de bani si timpul este si scurt, asa ca am tot timpul din lume sa merg sa stau cu fetita mea. Nici nu mai spun ca de cand lucrez la Heylux, am timp sa merg cu ea chiar si in parcuri de distractii, la piscina, la zoo, peste tot.

E asa bucuroasa ca ii dedic timpul meu si stau cu ea, iar eu sunt la fel. Ca sa nu mai zic ca sunt si mult mai relaxata. 8 ore de videochat nici nu se compara cu cele 14 ore de munca de la vechiul job. Acele 14 ore chiar ma epuizau, pe cand la jobul de la Heylux sunt mai mereu linistita, foarte chill.

Jobul de la Heylux imi aduce tot ce nu mi-au adus celelalte joburi

Si-s foarte multe lucruri care nici nu se compara cu jobul de la Heylux. De exemplu, banii. Chiar daca la vechiul job lucram 14 ore pe zi, nu te gandi ca aveam cine stie cate milioane. Nu, aveam doar 1500 de lei pe luna. Nici macar 2000 de lei. Iar la Heylux castigul minim pe care l-am avut pana acum a fost 4.600 de lei lunar. Asadar, mai pot sa compar joburile? E clar care e cel mai bun!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.