Cu acest job la Heylux nu mai pierd vremea aiurea, imi asigur viitorul

0
855

Nici nu-mi mai amintesc de cate ori am tot incercat in trecut sa strang bani pentru ceva anume si n-am reusit. Mereu ajungeam sa cheltui tot salariul ala mic pe care-l aveam si dupa ma tot plangeam. Imi propuneam sa strang si niciodata nu puteam, ca erau prea putini bani, abia imi ajungeau mie pentru nevoile mele.

A trebuit sa ma angajez chiar la Heylux ca sa pot scapa de povara asta care ma apasa. Altfel nu reuseam, o spun sincer. Tu, dintr-un salariu de 980 de lei, mai ai ce strange? Ca eu cam atat aveam, plus bonuri de masa. Ce sa strang din asta, hm? De-abia ma tineam eu pe picioare cu ei. Si draga Doamne voiam viitor :))

De la 900 lei la peste 6000 lei lunar la Heylux… ce schimbare!

Pai ce viitor cu 900 de lei lunar… altfel e cu jobul de la Heylux, parca 6.000-7.000 de lei lunar suna mai altfel, ah?:> Suna mai bine, normal. Ma pot ocupa de viitorul meu altfel, in acest mod. Deoarece imi platesc cheltuielile prima data, apoi imi raman o multime de bani pentru alte lucruri.

Printre aceste lucruri, se afla si viitorul meu. Cheltui multi bani lunar, de cand m-am angajat ca model de videochat la Heylux, dar asta nu inseamna ca nu pun si deoparte. Cel putin 2.000 de lei pun deoparte in fiecare luna. Iar inainte nici macar nu castigam atat =))

Acum, mai platesc si toate cheltuielile, ma si distrez, imi permit si lucruri frumoase si mai pot pune si bani la saltea. Cred ca am dat peste jobul meu de vis, nu alta. Si acum sunt la inceput, ca n-o sa castig mereu cate 6000 de lei lunar aici. O sa castig si mult mai mult, nu te gandi.

Pot pune deoparte mai mult de 2000 lei lunar

Chiar si o ora in plus la programul de 8 ore pe care-l am la Heylux imi poate aduce o suma mare de bani. In cativa ani, punand deoparte cate 2.000 de lei lunar, imi asigur cel mai misto viitor. Nici nu trebuie sa ma strofoc prea tare, in 4-5 ani parca vad ca o sa am tot ce-mi trebuie.

Asta da-mi merge bine la Heylux, si stiu ca o sa-mi mearga, n-are cum altfel. Ca daca nu ar fi mers, Heylux nu ar mai fi fost cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Nu degeaba este numit asa, nu?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.