Chiar n-o sa-ti vina sa crezi cum am castigat astazi 430 lei la Heylux

6
1462

 Una din cele mai noi experiente din viata mea este sa fiu model de videochat la Heylux, unde m-am angajat acum 3 saptamani. Nu am nicio luna de cand sunt model de videochat in acest studio, insa lucrurile devin din ce in ce mai frumoase pe zi ce trece datorita acestui job.

Nu pot spune ca am fost stralucita chiar din prima, pentru ca e si dupa noroc. Eu am fost constienta ca n-o sa castig intre 300 si 800 de lei (asa cum se castiga zilnic la Heylux) din primele zile. Trebuie sa ai rabdare ca sa poti ajunge sa castigi atat si chiar mai mult.

Cei mai multi bani din videochat in Iasi se castiga la Heylux

Bine, sunt si exceptii. Unele fete castiga bani din prima, iar altele dupa un anume timp. Insa nu este mare bai, pentru ca indiferent de orice, se castiga foarte multi bani tot timpul din videochat la Heylux. In prima mea zi de videochat la Heylux am castigat fix 60 de dolari, asta insemnand ca din acestia eu am primit jumatate la sfarsitul turei.

In bani romanesti, a insemnat mai mult de 100 de lei, dar tot a fost bine pentru mine. Nu ma asteptam nici la atat, dar uite ca s-a putut. Dupa aceea, m-am mentinut pe acelasi program de munca, am stat online si am fost muncitoare, iar asta mi-a adus succesul usor, usor.

De exemplu, a doua zi deja am castigat 120 de dolari, adica 60 de dolari numai ai mei. Oricum, am tot mentinut-o pe aceeasi unda cu castigurile, iar astazi am avut o surpriza de proportii. Fiindca am fost serioasa si am respectat programul de munca (care oricum este de doar 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana), roadele muncii mele s-au vazut.

Felul in care astazi am castigat bani la Heylux te va surprinde!

Ca sa spun mai pe intelesul tuturor, am inceput sa ma fac cunoscuta pe site-urile de videochat, iar admiratorii online au venit tot mai des pe pagina mea. Astazi, de exemplu, am avut o surpriza de proportii. Un admirator online care tot venea pe pagina mea s-a decis ca doreste sa stea un timp cu mine, doar noi doi.

Astfel, acesta m-a luat in chat-ul privat al paginii mele si acolo stii ce mi-a spus? Ca vrea doar sa vorbim, sa socializam si sa ma cunoasca. Asa, am stat 3 ore si am vorbit incontinuu si am ras. Crede-ma, a fost super misto si timpul a trecut super repede, iar la sfarsit m-am trezit cu suma de 430 de lei in mana. Asa sa tot castigi bani la Heylux!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.