Cele 4 motive pentru care fetele iubesc Lucky Studio

10
2697
lucky studio

Dacă am sta acum la o cafea şi te-aş întreba ca între femei care sunt motivele pentru care ai jobul actual, ce mi-ai răspunde? Ai avea motive, sau nu? Spun asta pentru că eu am zeci de motive pentru care mă aflu la Lucky Studio şi mă mândresc.

Poate pentru alţii nu este motiv de mândrie, dar pentru mine este, pentru că n-am mai avut până acum un job în Iaşi despre care să am ceva bun de zis. Fie era şeful prea sâcâitor sau discriminator, fie erau colegii răutăcioşi, fie salariul era mult prea mic. Motive de nemulţumire nu sunt?

Sunt şi sunt destule. Dar un job în Iaşi care să-ţi atragă mulţumirea deplină este mai rar. De aceea mă mândresc că sunt model de videochat la Lucky Studio şi-ţi voi spune de ce:

Primesc cel mai mare comision din ţară, la Lucky Studio

Dacă ai avut mai multe joburi în Iaşi, sigur ştii că majoritatea funcţionează după comision, asta nu e ceva nou. La fel funcţionează şi Lucky Studio, după comision, numai că de data aceasta mi se oferă mie mai mult.

În mod normal, companiile nu oferă nici 50% angajaţilor, dar Lucky Studio îmi oferă 50% din prima, cu şansa de a ajunge şi la 80%.

Am parte de bani în fiecare zi pentru distracţii

Lucky Studio

Probabil acesta este unul din motivele cele mai importante pentru care fetele iubesc să fie la Lucky Studio Iaşi. Ce pot spune, şi eu iubesc faptul că am bani în fiecare zi.

Lucky Studio este primul studio de videochat din România care a abordat sistemul de plată la zi. Mi s-a spus că pot câştiga între 300 şi 800 de lei zilnic. Şi ghici ce! Câştig zilnic 350 de lei, după doar 2 luni de când muncesc aici. Atât de repede am evoluat.

Bonusuri de angajare foarte mari

Fetele care se angajează la acest studio de videochat în Iaşi sunt atrase şi de bonusurile de angajare. Eu am ales, de exemplu, bonusul de angajare de 38.880 de lei. Pentru că Lucky Studio mi-a permis să aleg ce contract am vrut.

Bineînţeles că l-am ales pe cel cu bonusul mai mare, nu? Asta face din Lucky Studio să fie cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

În fiecare duminică, primesc bonusuri între 300 şi 3.000 de lei

lucky studio

Pe lângă sutele de lei pe care le obţin zilnic la Lucky Studio, mai primesc şi bonusuri de performanţă. Super, nu? Mai ales când sunt motivată să primesc mereu bonusul cel mare.

Asta mă face să câştig mereu tot mai mult, iar bonusurile sunt dovada muncii mele şi a aprecierii celor de la Lucky Studio. Mă simt super!

10 COMENTARII

  1. Bonusuri de performanţă între 300 şi 3.000 de lei? Îmi spui mie asta, care abia reuşesc să primesc 40 de lei într-o lună în plus la salariu? )

  2. Băi, adevărul este ca şi eu aş fi motivată să fac tot mai mulţi bani dacă aş şti că primesc bonusuri aşa mari. Dar chiar le primiţi în fiecare duminică?

  3. Da, se calculează în funcţie de fiecare câştig. De exemplu, dacă într-o săptămână obţin 3.000 de lei, Lucky Studio îmi mai oferă 1.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.