Cel mai cool job pe care il pot avea este cel de la Heylux

0
1168

Ai mei tot imi spuneau mereu sa-mi gasesc un job, sa-mi fac o cariera si toata lumea ma batea la cap cu asta, iar studiile la facultate nu prea ma ajutau sa gasesc jobul pe care toti si-l doreau. De fapt, nici macar nu voiam un job in Iasi pe care si-l doreau ai mei, ci un job care sa-mi placa mie. Cu jobul de la Heylux am reusit sa le dovedesc ca sunt in stare de multe lucruri.

Cel mai tare ma enerva ca toti imi spuneau ca nu fac nimic cu viata mea, ca nu evoluez, ca uite ca stau pe loc si nu stiu ce. Acest lucru chiar ma enerva, pentru ca eu imi doream sa fac ceva, dar nu acceptam orice job in Iasi. Voiam un job lejer, usor, care sa-mi fie accesibil si care sa ma ajute cu suportul financiar dorit.

La Heylux nu castig 1.000 de lei ca alte fete, ci peste 5.900 lei lunar

Nu voiam sa stau tot pe 1.000 de lei cum stau majoritatea tinerelor de varsta mea, sa imi pierd orele muncind pe cine stie unde, sa fiu obosita mereu. Mi-am dorit altceva de la un job. In primul rand, am vrut sa am un loc de munca unde pot simti ca evoluez, ca pot avea o cariera.

Ori stand pe 1.000 de lei ani de zile, nu se numeste evolutie si stii si tu asta. Evolutia am cunoscut-o abia in videochatul de la Heylux. Abia dupa ce m-am angajat ca model de videochat la Heylux Iasi am putut spune ca sunt multumita pe deplin de un job.

Si Heylux este exact asa cum imi doresc eu, din toate punctele de vedere. Adica aici din prima mi s-a spus ca-mi pot face un program de munca dupa bunul plac, intre orele pe care eu le aleg si turele pe care mi le doresc. Pot lucra dimineata, la amiaza sau seara la Heylux si pot face videochat oricand doresc aici.

Pot avea o cariera infloritoare datorita jobului de model de videochat

Asa imi pot stabili si alte prioritati in viata, pentru ca Heylux nu ocupa decat 8 ore pe zi din viata mea, a cate 5 zile pe saptamana. Deci este foarte lejer, fix cum mi-am dorit. Mediul de munca este mai mult decat placut, aici lucreaza doar femei si este super confortabil.

Chiar am toate conditiile, nu am de ce sa ma plang, am chiar si camera mea unde sunt libera sa fac videochat asa cum vreau. Cel mai misto este ca eu castig in fiecare zi cam 370-380 de lei din videochat la Heylux, plus 500 de lei bonus in fiecare duminica din partea celor de la Heylux. In total, am venituri de peste 5.900 de lei la Heylux si chiar pot spune ca ma indrept catre cariera dorita.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.