Ce te poate convinge să vii la Lucky

0
1381
lucky girl
lucky girl

Nu militez pentru ca alţii să facă lucrurile precum mine. Doar că îmi place să cred că avem cu toţii un motiv pentru care facem anumite alegeri. În cazul meu, Lucky a fost alegerea care m-a ajutat să văd lumea şi cu alţi ochi. Poate că atunci nici nu am contorizat toate posibilele avantaje pe care le aveam însă pentru toate cele care trec pragul unui astfel de studio mă gândesc că au suficiente motive să facă asta.

După o pauză de ceva vreme mă gândesc şi eu ce mă poate convinge să mă reapuc de videochat. Probabil că nu aş face asta dacă nu aş avea motive întemeiată şi mai ales condiţii pe măsură. Aşa că răspunsul din ambele puncte de vedere înseamnă Lucky. Acest studio se dovedeşte a fi cu adevărat avantajos pentru mine.

În primul rând, descopăr aici că banii sunt plătiţi fără întârziere, ba chiar la zi, că banii sunt cei care întreţin totul. Aşadar, salariile sunt foarte mari. Poate că ai mai auzit asta când vine vorba de videochat, nu este de mirare, pentru că este acel tip de job care te provoacă să înfrunţi anumite gândiri îngrădite, arătând că tu poţi mai mult, că nu te interesează de limite şi de aşa zisele forme de judecată ale celor din jur.

În al doilea rând, descopăr că la Lucky programul este unul flexibil. Nu ai idee cât de benefic este acest lucru şi asta pentru că îţi permiţi să te odihneşti cum trebuie, ai timp să îţi faci şi alte treburi şi distracţii de-a lungul zilei. Îţi alegi turele de muncă şi împărţi şi viaţa personală, profesională cu tot. Nu ai idee ce însemna să nu ai şi să duci dor de ceva anume, dar să nu îţi permiţi să îţi cumperi ce ai nevoie în primul rând. În egală măsură, parcă atunci când ţi se întâmplă să ai cât de cât cele necesare nu ai timp să te bucuri de viaţa pe care o duci. Paradoxal, nu-i aşa?

Şi lista continuă….la Lucky ai parte de un mediu de muncă plăcut. Sună a stereotip, sună ca la un job oarecare însă de data aceasta se dovedeşte în concret acest lucru. Lucky este studioul care ţinteşte de fiecare dată mai sus şi asta din ideea de a arata că este superior pe piaţa aceasta. Ştiai că până şi o altă imagine a locului de muncă, respectiv a camerei în care lucrezi, îţi poate schimba starea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.