Ce mi-am propus vara aceasta şi cum m-a ajutat Lucky

0
1345

Pentru mulţi dintre voi Lucky Studio este un nume oarecare. Te cred, ar fi putut fi şi pentru mine. Însă de fapt reprezintă totul, încă din secunda în care l-am cunoscut. Paradoxal, m-a făcut şi pe mine să fiu lucky, o mică norocoasă.

Locul meu de muncă este Lucky Studio. Pare banal când spun asta, mai cu seama pentru că da, cariera nu înseamnă familia, cariera nu înseamnă fericirea în viaţă ci doar o mică parte din toate acestea. În fine, pentru moment, modul în care ajung să mă realizez în viaţă, modul în care mă pun pe picioare şi îmi găsesc un drum reprezintă interesul meu, deci logic că orice formă de a mă ajuta în acest sens este o bucurie pentru mine.

Mi-am propus, ca orice tânăra cu ambiţie şi poftă de viaţă, să fac numeroase lucruri. Vara asta trebuie să fie şi vara mea. Spun asta pentru că nu am mai avut şansa să ajung în alt colţ de lume, m-am ferit de prietenii care îşi făceau planuri pentru că nu mi-aş fi permis nici măcar să îmi fac o nouă garderoba. În fine, am o grămadă de planuri şi parţial am ajuns să le duc la bun sfârşit. Asta pentru că I’m a Lucky girl, cum ţi-am mai spus.

Mi-am propus să ajung la mare. Să mă bucur de ea şi de tot ce are de oferit. Ba mai mult decât atât, am ales deja o a doua destinaţie pe anul acesta şi în străinătate, să mă bucur şi eu de exotism şi în alte părţi. Visam să îi înapoiez mamei mele tot aurul din casă pe care mi l-a dat drept ajutor. Ajunsese la amanet şi de acolo vândut pentru că nu l-am scos la timp. Aşa că acum răsfoiesc cataloage pentru a da comandă de un set de aur numai pentru mama. Cred că am să urgentez totul chiar dacă mă costă mai mult; îmi doresc să îi fac surpriză fix de ziua ei.

Lista mea continuă: voiam telefon, maşină, o nouă casă sau cred că o nouă viaţă. Imaginează-ţi că am luat-o de la zero cu totul şi mă întreţin singură. M-am mutat singură, investesc în mine şi îmi fac poftele. Vara asta mi-am propus să ajung şi la Liberty Parade, visez să încerc să degust 5 feluri de şampanie scumpă şi să consum cel puţin un fel de mâncare extravagant. Crede-am, sunt aroganţe care acum însă mi le permit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.