Ce beneficii grozave am din videochat ca model la Lucky Studio Iași

0
1067

Pe mine m-a pasionat internetul încă de la şcoală şi a început să îmi placă atât de mult, încât am ajuns să îmi doresc să lucrez ceva în acest domeniu. Binenţeles că nu este ceva la care v-aţi gândi neapărat; nu este vreun job de programator sau de web designer, ci este vorba despre un job în videochat. Mai exact, jobul meu în videochat este de model la Lucky Studio Iaşi. Păi cum am eu de-a face cu internetul, v-aţi întreba poate? Zilnic intru pe site-uri de videochat din afara ţării şi conversez cu parteneri de discuţii online, oameni care îmi plac foarte mult datorită felului de a fi şi datorită faptului că ştiu cum să vorbească cu o femeie.

Aşadar, jobul meu constă în a-mi întocmi un program de lucru de 8 ore pe zi la cel mai mare studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Așa că stau de vorbă la lucru cu diverse persoane interesante şi cu chef de vorbă. Uite că eu, spre deosebire de alte prietene de ale mele, nu intru pe internet doar pentru a mă conecta la Facebook sau pe alte reţele de socializare. Pentru mine acesta este un mediu prin care ajung la oameni sociabili şi generoşi care virează sume de bani frumoase în conturi pentru a mă vedea şi pentru a fi ascultaţi de cineva care este atent.

Nu pot zice decât că îmi place munca mea şi îmi doresc să ajung şi mai departe în ceea ce fac. La un moment dat poate că nu voi mai face pe modelul de videochat la Lucky Studio Iaşi, însă voi fi un trainer experimentat şi bine plătit tot aici la studio. Mi-a surâs ideea de a petrece ceva timp cu oameni din toată lumea în faţa camerei web prin intermediul internetului. Mi se pare un mod foarte bun de a imbina aceste două pasiuni ale mele: statul în mediul online şi conversaţiile lungi în limbi străine.

Avantaje din videochat există cu siguranţă; de la banii încasaţi în fiecare zi la sfârşitul turei de muncă, la sesiunile de răsfăţ care sunt permanente, până la îmbunătăţirea cunoştinţelor de limbă străină şi mediul modern de lucru. Pe lângă toate acestea, socializarea este foarte importantă în cazul unor tinere comunicative şi deschise ca mine. De aceea, eu recomand în stânga şi în dreapta videochatul Lucky Studio Iaşi pentru că este un angajator foarte serios şi care se ţine de cuvânt în tot ceea ce promite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.