Ce beneficii ai la Lucky Studio

0
1269
luckystudio.ro

Poate că ţi se va părea amuzant, poate că nu îţi va veni să crezi, dar îţi spun din experienţa proprie: un job de model la Lucky Studio poate fi rampa ta de lansare către îndeplinirea visurilor pe care le ai!

Personal am ajuns la concluzia asta după ce, în 6 luni de zile de angajare, am devenit o cu totul altă persoană. De fapt sunt aceeaşi 🙂 doar că viaţă mi s-a schimbat: de la o faţă ştearsă, îmbrăcată decent, dar limitată tot timpul de partea financiară, am devenit un model care parcă tot timpul păşeşte pe covorul roşu şi atrage toate privirile. Mă crezi, nu mă crezi, eu asta simt. Să îţi explic şi de ce.

Întâmplarea a făcut să merg într-o zi în vizită la studio, în parte din curiozitate, în parte pentru că şi o colegă trăgea de mine să vedem despre ce e vorba. Zis şi făcut – am sunat şi ne-am programat amândouă interviurile, iar când am ajuns am fost întâmpinate de feţe prietenoase, binevoitoare şi amabile.

Ziceam de beneficii, aşa că voi începe cu ele. În primul rând lucrezi doar între fete. Te gândeşti că un job de model ar putea fi stânjenit de o prezenţă masculină, în schimb la Lucky bărbaţii nu au acces! Doar fete, prietene şi atât! Un alt avantaj este că ai un program foarte flexibil. Poţi alege să lucrezi de la studio sau de acasă, iar în cazul în care vii la studio şi programul de la facultate sau de la alt job nu îţi permite să vii în fiecare zi, alegi zilele în care poţi veni şi intervalele orare.

Continui cu condiţiile. Dacă ai vedea cum sunt amenajate camerele în care lucrează modelele te-ai crede într-o altă lume! Totul e făcut pentru fete, pentru că ele sunt de fapt vedetele studioului. Toate avem parte de sesiuni de make-up şi chiar şi de coafură la fiecare tură pe care o lucrăm. Desigur vei avea nevoie şi de fotografii pentru portofoliul de model – şi acestea îţi sunt puse la dispoziţie de fotografele profesioniste din cadrul studioului.

Şi ajung în cele din urmă şi la bani – pentru că la bani se rezumă totul până la urmă. Ai rămâne surprinsă să afli că după o tură de muncă poţi pleca acasă cu o suma între 300 şi 800 lei sau chiar mai mult. Unii lucrează săptămâni pentru banii ăştia. Ei bine, îi poţi face în 8 ore. Mai primeşti şi bonusuri zilnice, săptămânale sau lunare, ai şi pachete de bonusuri chiar de la angajare, ţi se asigură transport gratuit, ce ţi-ai mai putea dori? Eu una zic că merită încercat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.