Ce alegi între fericire şi trai bun? La Lucky Studio, le ai pe amândouă!

0
1156
lucky studio iasi

De multe ori în viaţă ţi se întâmplă să alegi: fie între viaţa privată şi cea profesională, fie între iubire şi carieră, între confort şi trai bun. Recunosc că am ajuns şi eu într-un moment ca acesta, când trebuia să decid spre ce să mă îndrept. Era la mijloc nevoia de a trăi bine, de a duce o viaţă lipsită de griji şi prejudecata unora, de a lucra la un studio de videochat. Pe scurt, eu am ales Lucky Studio.

Ştiu că se spune că  videochatul nu este tocmai cea mai bună varianta de job; din păcate, sunt mulţi cei care încă cred despre videochat că este egal cu întâlniri, la propriu, cu tot felul de bărbaţi. Doar că acolo unde este o minte deschisă, lucrurile se văd altfel. Îţi spun din propria experienţă că lucrurile sunt cu totul altfel. Cel puţin pentru fetele mai tinere şi din generaţiile noi să spun aşa, se ştie clar că videochatul înseamnă de fapt discuţii online, conversaţii prin intermediul webcam-ului. Pe departe a fi vorba de altceva, un astfel de job pentru mine îmi făcea cu ochiul.

Mai apoi, fără să mă gândesc că este vorba de un compromis sau ceva de genul, am ales totuşi un loc onorabil. Lucky Studio este la un alt nivel pe piaţa de videochat; a câştigat premii, este recunoscut ca cel mai mare studio de acest gen din Iaşi şi mai apoi din toată ţara şi are parteneri mari, din străinătate. Eram deja convinsă că aici lucrurile sunt serioase şi nu are cum să fie „ţeapă”.  Cu această încredere am şi pornit la drum, cu gândul să mă angajez.

Fără experienţă, fără pile. Nu aveam nicio prietenă sau cunoştință care lucrase aici, care să mă recomande şi aşa mai departe. Nu veneam cu experienţă în spate, ca să zici că aveam un mare plus. Pur şi simplu am fost deschisă şi am arătat că sunt dornică, că am o fire energică şi simpatică şi aş putea oricând să întreţin o discuţie. A fost de ajuns să mă angajeze, pentru că de training s-au ocupat tot ei.

Lucky Studio a fost decizia mea pentru a nu trăi la o limită, pentru a nu mă plânge de salariul primit lună de lună, pentru a nu fi dezamăgită de viaţa pe care o trăiesc. Şi la pachet cu toate acestea, vine şi fericirea mea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.