Care este părerea mea sinceră despre Lucky Studio Iaşi?

10
2751
lucky studio

Recent, am avut o colaborare cu cei de la Lucky Studio, dar nu ca şi model de videochat. La Lucky Studio Iasi este şi o întreagă echipă care formează personalul, din care am făcut şi eu parte pentru o perioadă.

Fiind prezentă în acel studio de videochat mai multe zile şi văzând fetele de acolo, am reuşit să-mi formez o întreagă părere. Şi despre acest lucru voi vorbi astăzi: despre opinia mea sinceră despre Lucky Studio Iaşi.

Foarte multă lume se fereşte atunci când aude videochat, dar ştii ce am realizat? Aş prefera să mă angajez în videochatul Lucky Studio de mii de ori, decât să fiu ca acei oameni care “nu sunt de acord cu videochatul”. Ştii care este adevărul? Aceşti oameni sunt falşi. Oamenii din ziua de azi fac lucruri mult mai grave, iar videochatul li se pare cine ştie ce?

Pe bune, în ce lume trăim? De când a devenit periculos să stai în faţa unui calculator şi să vorbeşti pe net? Sunt fete care fac asta de acasă, pentru iubiţii lor, dar fără bani. Serios, despre ce vorbim? De ce să nu profiţi de o şansă, atunci când ea ţi se iveşte în faţă?

Poate lumea o să mă judece, dar cred că Lucky Studio îmi oferă un job foarte avantajos

lucky studio

Multă lume o să mă critice acum că spun asta, dar sincer nu văd motivul. Pentru ce să mă judece, că obţin zilnic între 300 şi 800 de lei la Lucky Studio şi ei nu? Aşa da, mă judecă, dar din invidie, nu pentru că aş face eu ceva rău.

Adevărul este că, fiind prezentă în acest studio de videochat, le vedeam pe fete venind zilnic la muncă. Veneau zâmbind, cu pungi de cumpărături de la diferite firme. Mergeau sus şi o echipă de fete le machiau şi apoi intrau în camerele lor, dar se vedea că făceau asta cu drag.

În acest timp, eu vorbeam cu Claudia, doamna Alina, doamna Mihaela, care sunt nişte femei de excepţie. Atât de frumos le vorbeau fetelor, încât îmi venea să fiu şi eu una din ele.

Mai ales când mă vedeam înconjurată de un mediu de muncă atât de frumos. Pe bune vorbesc, n-am văzut în viaţa mea atât de multe lucruri scumpe şi rafinate într-un singur loc. Mai, mai că mă simţeam intimidată. Şi când mă gândeam că fetele de acolo profită de atâtea şi au şi bani zilnic, simţeam puţină invidie.

Cum e să câştigi bonusuri săptămânale de 3.000 de lei?

lucky studio

Da, recunosc, mă simţeam puţin ciudat. Adică… Ce au aceste fete şi nu am eu, nu? Ele câştigau peste 5.000 de lei lunar, plus bonusuri de până la 3.000 de lei, în fiecare săptămână!

Deci fii atentă, în fiecare săptămână. Aceste fete fac lejer într-o lună 6.000 de lei, iar eu mă chinuiam pentru 2.000 de lei. Să fim serioşi şi să deschidem ochii. Înainte nici eu nu credeam nimic despre Lucky Studio, dar după ce am fost o săptămână întreagă şi am observat ce se întâmplă acolo, am altă opinie.

Şi ştii ce? M-aş angaja la Lucky Studio în orice moment fără ezitare!

10 COMENTARII

    • Asta şi mult mai mult de atât. Băi, sincer, fetele alea chiar păreau super fericite. Mă făceau să vreau şi eu să lucrez în acel moment 

  1. De ce să nu se merite? )) ce ai de pierdut? Ai prefera să mergi în străinătate să speli acolo după străini, în loc să duci o viaţă confortabilă aici?

    • Vrei să ştii părerea mea sinceră? Oamenii care nu sunt deschişi la minte nu sunt pregătiţi. Adică sunt fete care fac asta acasă pe ascuns cu băieţi pe net, dar când e vorba să facă videochat pentru bani, gata sunt toţi sfinţi? Hai pe bune. Eu zic că e super ok videochatul.

    • Da, şi sunt super amabile. Îmi spuneau că au câştigat şi 700, 800 de lei pe zi. Mai, mai că-mi venea să renunţ la tot să mă angajez la Lucky Studio 😀

    • Doamne, când aud fetele ca se tem mă iau fiorii. De ce să te temi? Când fetele alea intrau în studio, doamna Alina nu le mai scotea din “puiucu”, “scumpa mea”, “drăguţă”. Zici că-s toate prinţese. Pe bune, n-ai motive să te temi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.