Care este legatura dintre Heylux si Lucky Studio Iasi?

0
1930

Stiu ca probabil acum te intrebi ce legatura are Heylux cu Lucky Studio Iasi, cand ele sunt doua studiouri de videochat din Iasi care sunt diferite. Si asa este, sunt doua studiouri diferite, dar au in spate aceeasi echipa profesionista care le conduce. Pentru multa lume va fi o noutate, cel mai probabil, sa afle ca Heylux este creatia profesionistelor de la Lucky Studio.

Lucru care nu este rau, de altfel, pentru ca daca afacerea se extinde, inseamna ca are succes, iar din asta se deduce ca ambele sunt studiouri foarte profesioniste, dorite de foarte multe romance. La fel de dorite au fost si de mine la un moment dat, pana am reusit chiar eu sa ma angajez aici.

Am lucrat la Lucky Studio, iar acum fac videochat in Iasi la Heylux

Am lucrat in ambele studiouri, la Lucky Studio timp de un an iar la Heylux de cateva luni, iar fiind in aceste locuri minunate am realizat multe lucruri frumoase. De asemenea, mi-am dat seama cat de mult se aseamana Heylux cu Lucky Studio. De fapt, sunt unul si acelasi studio, doar ca diferenta este de aspect.

La Lucky Studio merg fetele mai putin indraznete, mai timide, care doresc un mediu ca pentru ele, cu amenajari simpatice si dragute, care sa inspire prietenie. In schimb, la Heylux merg deja fetele cu o anume experienta in videochat, care doresc eleganta si rafinament, care sunt indraznete si impunatoare. Desigur, asta nu exclude faptul ca oricine se poate angaja la Heylux (oricine iubeste luxul si eleganta).

Revenind la ceea ce voiam sa spun, Heylux incepe prin a se asemena cu Lucky Studio la sistemul de plata. Lucky Studio a abordat sistemul de plata la zi prin care fetele castiga intre 300 si 800 de lei, fiind o premiera la noi in tara. Heylux are acelasi sistem de plata, iar corectitudinea este absoluta in ambele studiouri, fiindca imi primesc castigurile pana la ultimul banut.

Castigurile, avantajele si conditiile jobului in videochat sunt excelente

Totodata, sistemul de bonusare este acelasi, fetele putand castiga in fiecare duminica intre 300 si 3000 de lei, atat la Heylux, cat si la Lucky Studio. Momentan, eu ma bucur de un bonus de 1.500 de lei in fiecare saptamana. Stiu, multi bani. Acesta este avantajul in a lucra in cel mai profesionist si frumos studio de videochat de pe piata.

Libertatea la studio este aceeasi in ambele parti, fetele isi pot alege propriile camere, propriul program de munca si propriul contract, asa cum am ales si eu. Doar bonusurile de angajare sunt mai mari la Heylux, pentru ca este mai nou si mai stralucitor.

Insa, oricum ar fi, asemanarea este ca acestea sunt la fel de profesioniste, frumoase si sigure pentru orice romanca in parte. Sincer, n-am de gand sa plec de la Heylux, am tot ce-mi trebuie exact aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.