Care este cel mai mare bonus de angajare oferit de Heylux?

0
1213

Probabil daca ai avut tangente cu videochatul si cu studiourile din Romania, ai auzit ca unele studiouri mai pun la dispozitie si anumite bonusuri de angajare. Si nu o fac pentru a te convinge sa te angajezi la ei, ci pentru a-ti garanta ca la ei vei castiga banii pe care ti-i doresti. Sa vorbim de Heylux, de exemplu, pentru ca aici lucrez la momentul actual.

Am mai lucrat in 2 studiouri de videochat pana sa ma angajez la Heylux Iasi, insa pana acum, ma declar mai multumita de acesta. Poate o fi fost si bonusul de angajare sau bonusurile saptamanale, nu stiu… Dar oricum ma simt mult mai confortabil aici, in acest studio, decat in oricare altul.

E important sa am un job unde sa ma simt ca la Heylux

E si chestia ca-s numai fete dragute si de treaba aici, ma simt respectata, nu injosita, ma simt apreciata si, cel mai important, stiu ca lucrez intr-un mediu legal, printre oameni corecti si onesti. Asta imi confera multa siguranta. La fel cum si transportul zilnic oferit de Heylux imi ofera multa siguranta.

Asta pentru ca sunt condusa cu masina chiar din fata blocului pana la studio si apoi condusa in siguranta acasa. Si poate pentru tine asta nu conteaza, dar pentru mine da, ma simt mereu safe, ca sa zic asa. 😀 Plus de asta, oricum conditiile de la Heylux sunt mult peste conditiile avute in celelalte studiouri, nici nu se poate compara.

Si da, recunosc ca m-a atras si bonusul de angajare de aici, dar nu pentru asta m-am angajat si nici din cauza asta n-am ramas aici. Intr-adevar, cel mai mare bonus de angajare oferit de Heylux este 13.000 lei cash, bani pe care orice fata care se angajeaza la studio ii primeste in mana dupa 30 de zile.

Cei 13000 lei primiti ca bonus n-au fost singurul motiv pentru care m-am angajat

Pe langa acest bonus, fetele se bucura si de transportul gratuit mentionat mai sus, discretie, legalitate, make-up si sedinte foto gratis, training, cazare gratis, accesorii in videochat si chiar si cursuri de limba engleza si franceza, pe toata durata contractului.

Da, sunt foarte multe avantaje. Si mai e si bonusul de performanta oferit saptamanal, intre 300 si 3000 de lei. Chiar sunt multe avantaje pentru care sa te angajezi si pentru care sa ramai la Heylux. Dar eu, desi am fost atrasa de acestea, nu am ramas DATORITA lor, ci datorita felului in care sunt tratata la Heylux. Cum? Ca si cum as fi parte dintr-o familie 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.