Când am alex Lucky Studio, am ales pentru mine!

0
1163
Lucky studio

Preiau acest text pentru cei care au urechi să audă şi ochi care să vadă cum spune o vorba; că să adaptăm, în cazul acesta va fi vorba despre cei care au ochi să citească şi să înţeleagă. Alte cuvinte sunt de prisos. Citez:

Dragă jurnal,

Îţi scriu ţie pentru că abia cu tine mai pot „discuta”. Simt că nimeni nu mă înţelege. Ştiu, nici nu trebuie să facă asta. Doar că ce e aşa greu de înţeles şi de crezut că am ales pentru mine? De ce unii îşi pun atât de multe obstacole în cale? Culmea, şi-o fac cu mâna lor.

În momentul în care i-am mărturisit lui P. că lucrez la Lucky Studio, reacţia nu a fost una pe măsura aşteptărilor. Credeam că cel puţin va avea curiozitatea de a mă întreba despre acest loc. Prima întrebare a fost: “unde e în Iași, Lucky Studio?”. Apoi, mi-a spus că vine să vadă. Cu o gelozie de zici că nu mai era el. Acum îmi vine să rad, dar atunci, serioasă aşa cum eram zic: “cum să vii măi P., dacă nu te lasă să intri?”. A urmat un dialog spumos pentru că el nu înţelegea de ce nu are voie să între în studio. Ei păi cum să intri în casa fetelor, zic?

A urmat şi despărţirea. Acum aud despre el că e cu o altă tipă care face videochat. Să înţeleg de fapt că nu a fost să fie cu mine, nu că avea ceva în mod deosebit cu ceea ce făceam. În fine. Povestea se repetă cu toţi cei care nu înţeleg nimic din acest loc. Lucky Studio nu e ca oricare alt studio; doar pentru că nu îmi pot aduce iubitul acolo nu înseamnă că ascund ceva. Dar spune celui care nu are urechi care să audă asta…

Ar trebui să îmi mai pese? Ce legătură are studioul de videochat unde lucrez cu viaţa mea privată? Eu cred că e mai degrabă vorba de orgoliul lor când le spun că am un câştig anume. N-am să mai fac asta. Dar nu pot să neg că la Lucky Studio câştig dublu faţă de Alina spre exemplu. Eu, în 2 săptămâni, ea, toată luna! Săraca, încă nu a plecat de la magazinul acela şi încă se chinuie. Am să îi recomand să treacă pe la mine la muncă, la Lucky Studio, să îi fac o recomandare.

În speranţa că voi reuşi să înţeleg cândva bărbaţii, aleg să îmi urmez calea şi să fac alegeri pentru mine!

Cu drag…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.