Calculele mele arata ca la Heylux castig mai bine de 12.000 de euro in 6 luni!

0
859

 

Hai sa facem o mica proba! Mergi la 10-20 de interviuri intr-o luna, si vezi la care din aceste joburi pot castiga in 6 luni mai mult de 12.000 de euro. De fapt, mergi la toate locurile de munca din Romania si vezi daca poti castiga banii acestia. Cat faci tu proba aceasta, eu ma ocup de castigatul banilor acestia la Heylux Iasi.

Believe me! Nu incerc sa fiu aroganta sau ceva, dar si eu am fost in  mai mult orase in Romania si din ce poti vedea si la stiri sau peste tot pe internet, e evident ca nicaieri in tara nu se castiga asa bine! Daca se castiga, nu mai erau romanii asa revoltati si nemultumiti.

La Heylux, castig din videochat 2000 de euro foarte usor

Eu zic ca nu mai fugeau romanii pentru 2000 de euro castigati in strainatate, cu chiu si vai… daca situatia era asa roz. Stiu, sunt multe griji si probleme la noi in tara, dar eu nu le simt pentru ca acum lucrez la Heylux si e cu totul altceva. Acum pot castiga cei 2000 de euro lejer la Heylux, fara sa fiu nevoita sa plec printre straini.

Stim cu totii ce grea e munca in afara, si ce inseamna sa pleci departe de casa… Eu de ce sa fac asta, cand pot avea sansa sa o duc mai bine decat oriunde altundeva la Heylux? Daca imi pun mintea la contributie putin, castig sume la Heylux cat n-as castiga in nicio alta tara europeana.

Pe bune iti spun ca nu e chiar asa bine in strainatate cum cred altii, eu mai bine castig la Heylux, de exemplu. Si nu doar eu, toate fetele de aici castigam mai bine. Ti-am spus, am facut un calcul si eu in 6 luni la Heylux castig mai bine de 12.000 de euro. Pai in ritmul acesta, intr-un an si ceva, doi, pot avea si bani de apartament, ce naiba.

Pot avea venituri chiar SI MAI MARI. In videochat nu am limite

Cu castiguri asa de mari, ce mai trebuie sacrificii si plecat din tara? E simplu si usor! De ce mi-as mai complica viata, cand Heylux mi-o simplifica? Pentru cei peste 12.000 de euro in 6 luni, ar insemna sa castig cam 2000 de euro lunar la Heylux. Dar crede-ma ca am luni in care castig muuuult mai mult, am zis asa o medie, sa-ti faci o idee.

Unde in alta parte se mai castiga asa de bine, unde se mai pot aduna sumele acestea de bani, daca nu la Heylux? Gandeste-te putin. Sunt CEL PUTIN 12.000 de euro. Iti spun eu ca nu exista loc mai bun unde sa ii castig decat acesta.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.