Banii castigati la Lucky Studio ma vor ajuta sa-mi deschid propriul salon de infrumusetare

0
1104

In Romania, nu te poti descurca fara sa ai propria tare afacere. Sunt doua variante din care poti alege si poti trai super confortabil: ori videochatul, ori propria afacere. Sunt singurele optiuni din care poti castiga mai bine de 4.000 de lei pe luna. La noi, nici macar avocatii nu castiga atatia bani din prima. Asa ca eu am inceput cu prima varianta: videochatul la Lucky Studio.

Stiam ca daca voi face videochat aici, voi putea strange destui bani pentru a-mi deschide o afacere proprie. M-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio acum 4 ani, iar de atunci sunt foarte multumita. Nu sunt genul de persoana care se angajeaza si pleaca dupa cateva luni.

Lucky Studio imi ofera cele mai bune conditii de munca din videochat

Mai ales ca la Lucky Studio nici nu aveam motive sa plec: am parte de transport gartuit zilnic, de machiaj gratis, de sedinte foto si cursuri, am avut parte de training specializat in primul an (care m-a ajutat sa castig bani din videochat), si am si propria camera de logare, unde totul e frumos amenajat si e liniste.

De ce sa plec dintr-un asemenea loc, cand am toate conditiile de munca necesare? Plus ca eram foarte determinata sa castig destui bani pentru propria afacere, fiindca imi doresc sa-mi deschid candva un salon de infrumusetare. Asa ca am inceput de jos, castigand cate 200-300 de lei in fiecare zi la Lucky Studio, in primele doua luni.

Dupa aceea, am inceput sa castig chiar si mai mult, pentru ca trainingul ma ajuta. La scurt timp, deja ma bucuram de cate 500-600 de lei zilnic. Asta in primul an. Pentru ca in al doilea an, am “ridicat stafeta” ca sa zic asa. Adica aveam deja alte standarde si tinteam la castiguri mai mari.

La Lucky Studio castig foarte bine, ceea ce ma face si mai optimista pentru viitor

Asta insemnand peste 800 de lei zilnic, iar numai Lucky Studio este locul unde este posibil asa ceva. De aceea am si ramas, pentru ca aici mi-am primit mereu toti banii la zi, indiferent de ce suma a fost vorba. O data am castigat chiar si 5.000 de lei intr-o singura tura, bani primiti pe loc la sfarsitul turei.

Si am tot continuat castigand asa, timp de 4 ani. Acum stiu ca voi avea bani pentru propria afacere dupa cariera mea in videochat, in Iasi. Peste cativa ani, cand voi considera ca a venit timpul sa ma ocup de altceva, voi putea inchiria un sediu in Iasi, sa cumpar mobilier si tot ce e necesar pentru salonul de infrumusetare la care ma gandesc de multa vreme. Si toate acestea vor fi posibile doar datorita jobului meu in videochat, la Lucky Studio Iasi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.