Aşa beneficii, mai rar – Model la Lucky Studio Iaşi

0
1239
beneficii lucky studio

Încep această postare cu o mărturisire. Îmi place enorm ceea ce fac şi cred că asemenea avantaje lucrând ca model la studioul de videochat Lucky Studio din Iaşi, mai greu găseşti la alţi angajatori. De fapt, le-aş îndemna pe toate femeile din România să încerce cel puţin pentru o perioadă  să lucreze în videochat. Nu îţi trebuie neapărat experienţă, cel puţin nu la Lucky Studio, unde lucrez eu. Ce înseamnă a face video chat? Înseamnă a fi numită model şi a conversa în fiecare zi cu admiratorii tăi, care nu sunt puţini la număr. Tot pe baza asta, îţi faci şi banii şi încasezi bonusuri mari, dacă îţi doreşti mai mult.

Condiţiile luxoase sunt pentru toată lumea care lucrează aici şi pentru cine şi-ar dori să lucreze aici de acum înainte. Nu este greu să faci ceea ce fac eu, însă trebuie să îţi placă şi să te dedici. Pentru asta, trebuie să ştii limbi străine la nivel mediu. Astfel, cunoştinţele din liceu sau facultate te vor ajuta foarte mult în acest sens. Dacă nu, pregătirea şi cursurile pe care ţi le oferă studioul de videochat Lucky Studio Iaşi sunt benefice pentru tine. Acestea sunt incluse în pachetele de beneficii pe care le primeşti la orice contract semnat cu studioul de videochat ieşean.

Uite de asta spun eu că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Pentru că are grijă de angajatele sale şi le dăruieşte încasările zilnice fix la sfârşitul fiecărui program de lucru. De unde ştiu asta? Pentru că şi eu sunt model la Lucky Studio. Cum are acest studio de videochat grijă de modelele sale? În primul rând, acestea sunt toate numai femei şi este un mediu super pentru fiecare dintre noi. Toate lucrăm mai bine dacă ne ştim înconjurate doar de femei, ca şi noi. Şi pentru mine a existat un început, mai ales că nu aveam experienţă. Primim banii zilnic, machiaje şi şedinţe foto profesionale, vrei să mai afli ceva?

Lucky Studio Iaşi mi-a oferit de toate pentru a fi relaxată şi pentru a mă bucura de ceea ce fac acolo. Trebuie să îţi spun că am semnat contractul de angajare pe timp de 1 an cu studioul de videochat, în valoare de 13.480 de lei. Ce am primit prin asta? În primul rând, mi s-a asigurat un pachet bonus de angajare, o parte bani care îţi sunt daţi la sfârşitul primei luni, iar o parte constă în servicii de înfrumuseţare şi îngrijire pe toată durata contractului pe care l-am ales. Ce a trebuit să ştiu ca să intru în videochat la Lucky Studio au fost următoarele lucruri:

  • Cunoştinţe de limbi străine (franceză şi engleză mediu)
  • Vârstă între 18-40 ani
  • Program de lucru 7-9 ore/zi; 5 zile/săptămână

Banii mi-i iau zilnic, plus bonusuri şi am parte de cele mai bune servicii de pregătire în domeniu şi sesiuni de înfrumuseţare. Asta este ceea ce îşi doreşte cel mai mult o femeie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.