Aş fi vrut să întâlnesc studioul Lucky cu mult mai repede

0
1108

Dacă e să mă gândesc acum ce am făcut până la 25 de ani e ca şi când nu am ce aminti. Abia acum am ajuns să spun că îmi pare bine pentru drumul pe care l-am luat în viaţă. Îţi vine să crezi sau nu se pare că sunt mulţumită de ceea ce am. Şi deşi am, mi-aş mai dori.

Ai să înţelegi cândva că studioul Lucky este locul ideal pentru mine? Deşi spun în continuare că aş fi vrut să întâlnesc acest loc cu mult mai repede merg cel puţin pe ideea că odată găsit sunt continui să îi fiu fidelă. Acest studio a devenit pentru mine un loc de o reală plăcere să muncesc. Nu se compară cu alt loc de muncă.

Ştii că se spune că trebuie să faci totul cu o plăcere ieşită din comun? Că dacă îţi place ceea ce munceşti nu e ca şi când ai simţi că munceşti. Aşa că pentru mine Lucky Studio înseamnă acel loc ideal unde muncesc cu drag. Întâlnesc acest studio şi mă gândesc surprinsă dacă aş putea şi eu să fac asta. Sau impropriu spus a putea pentru că mai mult spus ţine de îndrăzneala de a face asta.

Scurt pe doi, încep să munceasc cu o curiozitate de copil. Încep să fac asta ca şi când mi-aş dărui şi sufletul acolo. Pur şi simplu, satisfacţia de a fi găsit locul care te plăteşte regeşte. Spun asta pentru că nu aş fi crezut că la 25 de ani am să pot câştiga atât de mult precum aici. Dacă mă gândesc la alţii care lucrează din greu şi ca un roboţel şi până la urmă tot eu câştig mai mult este clar că nu are termen de comparaţie pentru mine.

Una peste alta, la Lucky Studio sunt un om împlinit. Am atât de multe de realizat, atât de multe lucruri pe care îmi doresc să le fac încât nu mă văd plecând de aici. Am mai multe şanse de a face acei paşi importanţi în viaţă aşa că planul meu este făcut. Poate că ar fi fost mai bine dacă aş fi găsit acest loc cu mult mai repede pentru că până acum aş fi făcut mare parte din ceea ce îmi propun – casă, maşină, studii terminate, poate chiar investiţii în cine ştie ce etc. – dar nu a fost să fie. Nici acum nu este prea târziu să încep să fac asta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.